Trezit din comă după 11 luni, nu știe nimic despre pandemie, deși a fost infectat de două ori

Angela Sabău |
Data publicării:
Pacient
Pacient

Un adolescent care a fost în comă de 11 luni după ce a suferit un accident s-a trezit fără să știe despre pandemia Covid, în ciuda faptului că a prins virusul de două ori.

Un adolescent aflat în comă de aproape un an s-a trezit, fără să-și amintească de pandemia Covid-19, în ciuda faptului că a prins virusul de două ori. Joseph Flavill, în vârstă de 19 ani, a fost lovit de o mașină în timp ce se plimba lângă casa sa din Tutbury, Staffordshire, pe 1 martie - cu trei săptămâni înainte de începerea primului lockdown național al Marii Britanii.
De atunci a petrecut aproape 11 luni în comă, dar este pe drumul spre recuperare după ce s-a trezit, întrucât reușește să răspundă clipind și zâmbind celor dragi.
Adolescentul studia pentru A-level la Academia de Ferrers din Burton, când a fost implicat în accident, anul trecut.
A fost dus de urgență la Spitalul General Leicester, unde a petrecut șase luni în comă, înainte de a fi mutat la Adderley Green, un centru de reabilitare neurologică din Stoke-on-Trent în urmă cu patru luni.
În acest timp a făcut COVID-19 de două ori, o dată în timp ce era încă în comă, iar apoi, după ce s-a trezit, dar în ambele ocazii și-a revenit.
Adolescentul progresează bine după ce a deschis ochii și în ultimele săptămâni a început să miște membrele când i se spune să facă acest lucru, notează Dailymail.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel