Un bărbat din Botoșani, ajuns la Urgențe, a băut o sticlă de spirt medicinal și a fugit din spital

DCMedical Team |
Data publicării:
Salon de spital    FOTO: pexels.com
Salon de spital FOTO: pexels.com

Un bărbat din Botoșani a ajuns la spital, unde a băut o întreagă sticlă de spirt medicinal, lăsată pe una dintre noptierele de la Urgențe, și apoi a fugit.

Un bărbat din Botoşani, în vârstă de 47 de ani, a fost adus cu ambulanța la Urgențele Spitalului Județean Mavromati. Acolo ar fi fost agresiv verbal cu personalul medical. Ar fi fost lăsat nesupravegheat câteva minute, iar bărbatul ar fi luat o sticlă de spirt medicinal, aflată pe una din noptierele saloanelor de la Urgențe și ar fi băut-o. Apoi a fugit din spital

Medicii sunt surprinși de gestul botoșăneanului. Nu se cunoaște motivul pentru care acesta a fost adus la Urgențe de salvare, arată Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel