Un judecător și un grefier, infectați cu noul coronavirus

Angela Sabău |
Data publicării:
Medic, coronavirus, COVID. Foto: Pixabay
Medic, coronavirus, COVID. Foto: Pixabay

Două persoane din cadrul Tribunalului Maraureș au fost infectate cu noul coronavirus.

Un judecător și un grefier din cadrul Tribunalului Maramureș au fost testați pozitiv la noul coronavirus. Anunțul a fost fcut de către instituție, pe pagina de socializare.

„În contextul creşterii în mod continuu a numărului de infectări cu virusul SARS-Cov2 în rândul personalului Tribunalului Maramureş, astăzi fiind confirmaţi pozitiv un judecător şi un grefier din cadrul Secţiei I civile, PROGRAMUL DE LUCRU CU PUBLICUL AL COMPARTIMENTELOR ARHIVĂ-REGISTRATURĂ DIN CADRUL AMBELOR SEDII ALE INSTANŢEI SE SUSPENDĂ ÎN CURSUL ZILEI DE MÂINE, 6 NOIEMBRIE 2020, urmând ca situaţia să fie reevaluată ulterior.De asemenea, este posibil ca în această perioadă procedurile judiciare să fie temporizate, inclusiv prin amânarea cauzelor şi a pronunţărilor.Menţionăm că în prezent trei judecători şi trei grefieri sunt confirmaţi pozitiv, alte două persoane, un judecător şi un grefier, fiind izolate la domiciliu.Regretăm disconfortul creat participanţilor la procedurile judiciare şi le recomandăm să comunice înscrisurile prin e-mail/fax, să studieze dosarele online, prin intermediul aplicaţiei Info Dosar a Curţii de Apel Cluj, şi să evite prezenţa fizică în instanţă. Reiterăm totodată importanţa respectării regulilor de igienă personală, a măsurilor de distanţare socială, obligativitatea purtării măştii în sediile instanţelor din raza Tribunalului Maramureş şi, în general, importanţa respectării regulilor stabilite de conducerile Tribunalului Maramureş şi Curţii de Apel Cluj pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a activităţii”, se arată în informarea Tribunalului Maramureș.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel