Unghiile vor crește rapid dacă urmezi aceste sfaturi: simplu, rapid, eficient

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Unghiile vor crește rapid dacă vei urma aceste sfaturi.  Foto: Freepick @valuavitaly
Unghiile vor crește rapid dacă vei urma aceste sfaturi. Foto: Freepick @valuavitaly

Unghiile vor crește rapid cu ajutorul unor produse naturale, pe care trebuie să le folosești. În plus, cu ajutorul acestor produse unghiile tale vor fi mai tari.

Unghiile despicate, casante sau fragile nu mai pot crește. Dar vei vedea rezultate rapide, după ce vei apleca câteva tratamente naturale. Unghiile tale se vor hidrata și vor crește mai repede.

Pentru regenerarea unghiilor, nu este nevoie să investești în produse chimice costisitoare. Dacă unghiile tale au pete albe, sunt subțiri și se rup, înseamnă că nu au keratină, substanța care le face mai rezistente. Este posibil să le întărești rapid cu aceste tratamente eficiente și 100% naturale.

Alimentul banal care te scapă de mătreață. Îl poți adăuga în șampon sau face o mască

Pentru ca unghiile să fie sănătoase și să crească repede, oțetul de cidru este o soluție ideală. Acest ingredient luptă împotriva creșterii unghiilor încarnate, datorită proprietăților sale antiseptice și antiinflamatorii.

Și usturoiul acționează pentru a hrăni unghiile în profunzime datorită seleniului pe care îl conține.

Uleiul de măsline, un ingredient remarcabil pentru sănătate, poate întări unghiile datorită cantității mari de vitamina E.

Pentru a profita de acest remediu nutritiv care oferă o creștere rapidă a unghiilor, presează doi căței de usturoi, la care trebuie să adaugi o jumătate de lingură de ulei de măsline și aceeași cantitate de oțet de cidru.

Toarnă acest tratament naturist într-un castron și înmoaie unghiile în el timp de 10 minute. Apoi, doar spală-te pe mâini.

Pentru rezultate concludente, se recomandă utilizarea acestui preparat de două-trei ori  pe săptămână timp de o lună.

De ce să îți bagi picioarele în apă cu sare. Efecte surprinzătoare, trebuie să încerci

Remediul cu roșii întărește, rapid, unghiile

Bogate în vitamina C, roșiile întăresc unghiile, le îmbunătățește și le face să crească. Acest fruct conține și biotină, un compus derivat al vitaminei D, care stimulează creșterea unghiilor. 

Pentru a profita de aceste virtuți, amestecă piureul unei roșii cu o lingură de ulei de măsline. Pune această pe unghii și lasă-o să acționeze până la 15 minute. Adoptă acest ritual de până la trei ori pe săptămână. Într-o lună, vei observa rezultate bune privind creșterea și creșterea unghiilor tale.

Tratamentul cu portocale și lămâie stimulează creșterea unghiilor

La fel ca și roșiile, portocalele și lămâie conțin vitamina C, un element care stimulează producția de colagen esențial pentru rezistența și creșterea unghiilor.

Ai nevoie de o portocală și o lingură de ulei de măsline. Stoarce portocală și amestecă sucul cu o lingură de ulei de măsline. Pentru a recăpăta puterea și vigoarea unghiilor, înmoaie degetele în acest amestec puternic timp de 10 minute. Utilizează acest preparat de trei ori pe săptămână și bucură-te de efecte rapide.

Oja va rezista mai mult dacă urmezi acești pași. Manichiura va fi impecabilă

De asemenea, poți amesteca sucul de la o lămâie cu o lingură de ulei de măsline. Înmoaie unghiile în acest preparat și așteaptă 10 minute. Este recomandat să-ți clătești bine mâinile după acest tratament.

Tratamentul cu ouă hrănește unghiile și le face să crească

Oul este o sursă de proteine ​​de care ar putea beneficia unghiile tale. Pentru a pregăti acest remediu eficient, amestecă un gălbenuș de ou cu o jumătate de lingură de ulei de măsline. Folosind o perie, aplică acest tratament pe unghii pentru 10 minute, apoi spală-te pe mâini cu un săpun neutru. Repetă procedura de trei ori pe săptămână și vei observa rezultate semnificative după 30 de zile!

Îndepărtează oja fără acetonă: simplu, rapid și fără costuri

Dincolo de aplicarea acestor remedii eficiente, este important să porți mănuși când speli vasele și să aplici, zilnic, o cremă hrănitoare pe mâini, cuticule și unghii.

O dietă bogată în vitamina A, proteine ​​și vitamina B5 previne ruperea unghiilor. Prin urmare, consumă în alimentație ouă, morcovi și avocado. După cum vezi, natura îți vine în ajutor și îți poate întări unghiile pentru mult timp. Cu răbdare și cu ingredientele potrivite vei avea unghii sănătoase și lungi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel