Vaccinare anti-COVID: aproape 138.000 de persoane au fost imunizate într-o săptămână

Angela Sabău |
Data publicării:
Vaccinul produs de Pfizer și BioNTech. Foto: BioNTech
Vaccinul produs de Pfizer și BioNTech. Foto: BioNTech

Aproape 138.000 de persoane din Regatul Unit au fost imunizate împotriva COVID-19, de la începutul campaniei de vaccinare, care a început în urmă cu o săptămână.

Aproape 138.000 de persoane din Marea Britanie au fost vaccinate împotriva Covid-19 de când a fost lansată campania de vaccinare, săptămâna trecută, a anunțat guvernul.
Nadhim Zahawi, ministrul care supraveghează desfășurarea campaniei, a declarat că cifrele sunt „un început foarte bun pentru programul de vaccinare”.

Campania de vaccinare a început marți, 8 decembrie, când 70 de hub-uri de spitale au început imunizarea persoanelor de peste 80 de ani, lucrătorii de îngrijire la domiciliu și unii angajați ai NHS (sistemul medical din Marea Britanie).
Într-o săptămână, 108.000 de persoane din Anglia au primit prima dintre cele două doze de vaccin Pfizer / BioNTech, la fel ca 18.000 de persoane în Scoția, 7.897 în Țara Galilor și 4.000 în Irlanda de Nord.
Un număr total de 137.897 de persoane au fost inoculate, a publicat Zahawi pe Twitter, potirivit The Gurardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel