Vaccinare anti-COVID. Managerul Spitalului din Găești: nu vreau nimic pentru mine, vreau pentru pacienții mei

Adisa Codruț / 11 ian 2021 / 08:29
Vaccinul produs de Pfizer și BioNTech. Foto: BioNTech
Vaccinul produs de Pfizer și BioNTech. Foto: BioNTech

Managerul Spitalului din Găești, Laurențiu Belușică, a declarat că viața lui s-a schimbat mult după ce a vaccinat oameni ca să nu se arunce doze de vaccin anti-COVID. 

Managerul Spitalului Orășenesc din Găești, Laurențiu Belușică, a declarat că viața i s-a schimbat enorm după postarea în care afirma că va administra vaccinul oricui dorește ca să nu se irosească doze.

"Pot să vaccinez cinci oameni la fiecare sfert de oră. Deci 20 pe oră. În 12 ore cât trebuie să funcționeze un centru de vaccinare ar fi 240 pe zi. Dacă aș mai face încă o linie de vaccinare paralelă, mai vaccinez încă pe-atât. S-a spus despre mine că vreau să vaccinez la întâmplare de pe stradă. Să fim serioși. (...)  Eu nu vreau nimic pentru mine. Mie Dumnezeu mi-a dat mult mai mult decât am cerut. (...) Deci nu vreau nimic pentru mine, vreau pentru pacienții mei. Dacă pacienții mei sunt mulțumiți, sunt atât de fericit că nu va puteți imagina”, potrivit Antena 3.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy