Vaccinare COVID în Giurgiu. Dr Valeriu Gheorghiță: am fost impresionat; important e să continuăm

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Conducerea CNCAV, în vizită în județul Giurgiu FOTO: Facebook Ro Vaccinare
Conducerea CNCAV, în vizită în județul Giurgiu FOTO: Facebook Ro Vaccinare

Medicul Valeriu Gheorghiță și secretarul de stat Andrei Baciu au fost în județul Gurgiu să vadă cum decurge campania de vaccinare împotriva COVID.

Localitatea Hotarele din Giurgiu a fost vizitată vineri dimineața, 2 aprilie, de către președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu.

”Felicitări tuturor celor implicați în campania de vaccinare din județul Giurgiu! Vizitele planificate la centrele de vaccinare din afara Bucureștiului au început astăzi în județul Giurgiu. Astfel, la primele ore ale dimineții, președintele CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiță, și vicepreședintele CNCAV, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii - România, Andrei Baciu, au plecat spre localitatea Hotarele. Aici au fost întâmpinați și de prefectul județului, doamna Aneta Matei.

După discuțiile purtate cu cetățenii programați în aceasta zi la vaccinare și cu personalului care asigura buna gestionare a procesului de imunizare, vizita a continuat la alte doua centre active in municipiul Giurgiu. Vizita de lucru s-a finalizat prin susținerea unei conferințe de presă, la care participă reprezentanții autorităților locale implicate în gestionarea campaniei de vaccinare.

“Am fost impresionat de vizita în aceste centre, de modul în care se desfășoară procesul de vaccinare. Am discutat cu oamenii și cu personalul vaccinator. Obiectivul campaniei treburi sa rămână: asigurarea unui mediu favorabil și sigur pentru cei care aleg să se vaccineze.Este important să continuăm procesul de vaccinare, inclusiv prin consistența informațiilor furnizate publicului, aspect extrem de important pentru susținerea opțiunilor semenilor în ceea ce privește vaccinarea”, a declarat col. dr. Valeriu Gheorghiță“

Lucrurile funcționează bine, exista o bună conlucrare între toate autoritățile implicate. Sunt impresionat de tot ce am găsit aici, de organizarea extraordinară. Avem o predictibilitate în ceea ce privește sosirea dozelor de vaccin alocate țării noastre, iar cel mai important lucru recomandat cetățenilor este de a opta pentru înscrierea la vaccinare. Beneficiile vaccinării sunt deja cunoscute: este singura cale pentru a depăși această pandemie”, a menționat secretar de stat Andrei Baciu””, se arată într-o postare pe contul de Facebook al Ro Vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel