Dr Valeriu Gheorghiță: vaccinul Johnson&Johnson, folosit de săptămâna viitoare în centre drive-through, centre mobile și medici de familie

DCMedical Team / 21 apr 2021 / 14:03
Col Dr Valeriu Gheorghiță. Foto: RoVaccinare
Col Dr Valeriu Gheorghiță. Foto: RoVaccinare

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, spune că se așteaptă un comunicat de la compania care produce vaccinul Johnson&Johnson privind livrările din perioada următoare.

Medicul infecționist Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva infecției COVID, a precizat miercuri, 21 aprilie, că de săptămâna următoare va ajunge în centre de vaccinare serul Johnson&Johnson.

”Vaccinul Johnson&Johnson a fost supus în cursul zilei de ieri unei evaluări a Comitetului de Farmacovigilență, de la Agenția Europeană a Medicamentului, s-a transmis foarte clar că beneficiile depășesc riscurile, există acest semnal de siguranță, exact cum se întâmplă la vaccinul de la AstraZeneca. (...) Așteptăm un comunicat de la compania Johnson&Johnson în ceea ce privește livrările următoare de doze, tocmai pentru a avea o predictibilitate și a decide în ce formă vom folosi vaccinul, dar categoric, de săptămâna următoare vor fi puse în centre, foarte probabil că vor fi folosite în centre precum drive-through, în centre mobile, și pot fi alocate și către medicii de familie. Cu siguranță va fi mult ușurat procesul de vaccinare, ținând cont că va fi vorba de o singură doză”, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță, potrivit Antena 3. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy