Veste proastă pentru cei aflați în izolare. Ce pățesc dacă au venit săptămâna trecută din țările din noua listă verde

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Veste proastă pentru cei care erau în izolare sau carantină pentru că s-au întors în România săptămâna trecută din țări, precum Germania, care acum sunt pe lista verde!

Dacă de astăzi românii care se întorc din 17 țări (Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Confederația Elvețiană, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia, Ungaria) intră fără probleme în România și nu mai stau în izolare / carantină, cei care s-au întors săptămână trecută nu sunt la fel de liberi. 

Asta pentru că, potrivit reprezentanților Grupului de Comunicare Strategică, ridicarea restricțiilor nu se aplică celor deja supuși lor! Spre exemplu, regula NU se aplică cetățenilor intrați în România săptămâna trecută care veneau din Germania!

„Nu a fost instituită o altă regulă decât cea pe care o știți, anume că trebuie să epuizeze zilele de izolare/carantină!” a răspuns Grupul de Comunicare Strategică la întrebarea DC Medical. 

Precedenta listă, publicată pe 2 aprilie, impunea cetățenilor care veneau, printre altele, din Austria, Elveția și Germania să intre în carantină 14 zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel