Veteran de război, vaccinat împotriva COVID-19 la 91 de ani

DCMedical Team / 23 feb 2021 / 21:47
Veteranul de război s-a imunizat împotriva COVID-19
Veteranul de război s-a imunizat împotriva COVID-19

Un veteran de război s-a vaccinat împotriva COVID-19 la 91 de ani. Povestea lui a fost făcută publică pe rețelele de socializare.

Veteranul de război în vârstă de 91 de ani este Sabin Husariu și spune că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea d ela boli grave, de aceea a ecis să se imunizeze și împotriva COVID-19.
Iată povestea lui relatată pe pagina de Facebook RO Vaccinare:

Exemplu de moralitate la 91 de ani
Veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului. 
Singurul vaccin important făcut până acum a fost cel împotriva variolei, în urmă cu 85 de ani, pe când avea doar 6 ani.
Sabin Husariu, în vârstă de 91 de ani, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial și reprezentant al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala “Avram Iancu” Cluj, s-a prezentat la centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca senin și încrezător pentru a se vaccina împotriva COVID-19.
Acesta s-a născut într-o localitate defavorizată, cu tatăl refugiat, fiind copil de trupă încă de la vârsta de 12 ani. Ultimul vaccin important i-a fost administrat în urmă cu 85 de ani, împotriva variolei. 
Distinsul veteran de război a ales să se vaccineze pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului. 
Vă mulțumim, domnule Husariu!
Sunteți un adevărat exemplu de moralitate!

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy