Virgil Musta, scenariu dramatic: Nu cred că vom reuși să facem față pandemiei

Adisa Codruț |
Data publicării:
 Dr. Virgil Musta
Dr. Virgil Musta

Dr. Virgil Musta, șeful secției de Boli Infecțioase de la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara, și-a arătat îngrijorarea cu privire la creșterea alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19. 

”Doborâm record după record, în fiecare zi, ceea ce este un lucru foarte rău. Spitalele  sunt tot mai pline. În Timișoara, nu doar Victor Babeș este plin, ci și spitalele suport COVID. (..) Dacă nu reușim să impunem într-un fel respectarea regulilor, nu cred că vom reuși să facem față pandemiei. Nu știu care este soluția la momentul de față, dar este cert că în toată lumea, acolo unde regulile se respectă, pandemia este ținută sub control, iar acolo unde nu, din păcate, vedem, se întâmplă ce se întâmplă și la noi în țară” a declarat dr Virgil Musta la Digi24

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel