Volodimir Zelensky, "îmbătrânit cu 10 ani". Soția sa, Olena, mesaj emoționant în plin război

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Volodimir Zelensky - Foto: Instagram Volodimir Zelensky
Volodimir Zelensky - Foto: Instagram Volodimir Zelensky
Volodimir Zelensky - Foto: Instagram Volodimir Zelensky
Volodimir Zelensky - Foto: Instagram Volodimir Zelensky
  • Volodimir Zelensky - Foto: Instagram Volodimir Zelensky
  • Volodimir Zelensky - Foto: Instagram Volodimir Zelensky

Cât de mult s-a transformat Volodimir Zelensky din ultima lună, din cauza războiului cu Rusia.

Volodimir Zelensky este unul dintre personajele principale din ultimele 43 de zile, de când a izbucnit războiul Rusiei împotriva Ucrainei, iar imaginea lui, viața lui și numele sunt afișate și rostite peste tot, în presă, pe rețelele de socializare și nu numai. 

TikTok-ul este plin încă de videoclipuri cu Volodimir Zelensky, devenit un erou pentru mulți, pentru că a dat dovadă de curaj.

Președintele Ucrainei nu a părăsit Kievul de la începutul invaziei ruse, fiind alături de cetățeni și transmițând, aproape în fiecare seară, mesaje de încurajare pentru ucraineni.

Cu toate acestea, cele 43 de zile de război au început să se vadă pe chipul președintelui, care s-a schimbat mult. 

Tot pe rețelele de socializare au apărut mai multe videoclipuri în care se observă că din data de 24 februarie și până azi, înfățișarea președintelui Volodimir Zelensky s-a schimbat enorm.

Ce este TDC, BOALA de care ar suferi Vladimir Putin. De ce are fața UMFLATĂ: "Știe că e pe moarte, e în agonie"

Volodimir Zelensky apare la conferințele de presă obosit, slăbit, trist și îngrijorat, comparativ cu imaginea pe care o afișa înainte de data de 24 februarie.

Soția președintelui Ucrainei, Olena Zelenska, a vorbit despre schimbările prin care acesta a trecut și a afirmat că soțul ei "a îmbătrânit 10 ani în timpul războiului din Ucraina".

"Timpul zboară altfel în război. A îmbătrânit cu zece ani. Am învățat să diferențiem sunetele artileriei din timpul bombardamentului. Nu ne-am confruntat doar cu un agresor rus, am întâlnit criminali de război care ucid în mod deliberat civili", a scris ea pe pagina de Facebook imagini cu distrugerile și suferințele cauzate de bombardamentele rusești, pe 24 martie.

Anul în care moare Vladimir Putin. Voropchievici dezvăluie CAUZA: Moare de moarte naturală

Volodimir Zelensky, despre soții Ceaușescu

 

Luni, președintele Ucrainei a ținut un discurs în Parlamentul României și a pledat pentru introducerea de sancțiuni suplimentare pentru Rusia. În plus, președintele ucrainean a comparat actualul regim de la Moscova cu soții Ceaușescu.

"Denumirea orașului nostru Bucea va rămâne în istoria lumii, în istoria omorârii oamenilor. Am văzut peste 300 de oameni torturați, oameni simpli, lucrători ai unui oraș simplu. Au fost legați cu mâinile la spate, împușcați în ceafă sau în ochi.

Ucraina nu este ultima țintă a agresiunii rusești. Ocupanții ruși vor să treacă de orașul Mikolaiv ca să ocupe Odesa, iar de la Odesa e un pas până în Republica Moldova. Propagandiștii din Rusia spun de mult timp că Moldova este o țintă pentru expansiunea rusă. De aceea, este fundamental să apărăm și independența, și suveranitatea Republicii Moldova.

În prezent, pe teritoriul Ucrainei se decide soarta întregii Europe Centrale și regiunii Mării Negre. De aceea, apărând libertatea Ucrainei, libertatea ucrainenilor înseamnă să protejezi și să aperi securitatea Europei.

Ceaușescu și soția lui nu puteau fi convinși de nimeni. La fel nu pot fi convinși de nimic cei din Rusia. Acești oameni au pierdut orice legătură cu realitatea. Iar al doilea motiv pentru care Rusia face apel e convinsă că liderii europeni nu pot apăra valorile pe care-i unesc. Împreună trebuie să-i oprim pe acești oameni", este doar o parte din discursul lui Volodimir Zelenski din Parlamentul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel