ZODIA susținută de ASTRE toată săptămâna: Venus e în casa a zecea, lucrurile merg de la sine

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

O zodie este susținută de astre săptămâna aceasta, în ciuda ”piedicilor” ce-i mai apar în cale.

”Vă priește săptămâna aceasta și rareori se întâmplă să spun la o zodie că vă priește. Venus e în casa a zecea, lucrurile se întâmplă profesional de la sine, nu trebuie să depuneți mult efort.

În schimb, aveți de lucrat în a face puțină ”curățenie” în jurul vostru. Aveți grijă în ce discuții intrați, cu ce prieteni sau colegi vorbiți și despre ce vorbiți. S-ar putea, cu atât de mult marcaj în casa a noua - Soare, Mercur și Marte - să încercați să-i convingeți pe ceilalți de dreptatea voastră, iar dreptatea voastră nu are legătură cu dreptatea celorlalți.

Discuțiile cu rude, vecini, frați, surori vă consumă timp, energie, vă provoacă, vă enervează, s-ar putea să întâlniți multe situații de nedreptate în jurul vostru, dar, dacă nu vă afectează, nu are rost să vă implicați și nu are rost să le demonstrați altora că nu au dreptate. Nu vă băgați! Dacă asistați la situații de acest fel în jurul vostru și simțiți că o parte are sau nu are dreptate, nu vă duceți voi să le arătați, nu încercați să fiți mediator, că nu vă iese.

Grijă dacă aveți de umblat pentru o hârtie, o să vă enervați de o să înnebuniți, după ce aflați că mai trebuia ceva. În schimb, e o perioadă bună pentru studiu și călătorii.” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii unei zodii.

Află despre ce zodie este vorba pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel