ZODIAC: 3 zodii care rămân prietene cu foștii iubiți sau fostele iubite

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Probleme în dragoste pentru o zodie    Foto: Vera Arsic / Pexels
Probleme în dragoste pentru o zodie Foto: Vera Arsic / Pexels

De cele mai multe ori, oamenii își schimbă viața atunci când se descart de un iubit sau iubită, și mulți chiar aruncă toate amintirile legate de ei. Nativii următoarelor trei zodii, însă, pur și simplu rămân prieteni cu „foștii” și nu se leapădă de ei toată viața. 

Când se despart de iubiți sau iubite, mulți șterg fotografii, numere de telefon, îi/le blochează pe rețelele de socializare, astfel încât să nu îi mai vadă deloc. Dar trei zodii care încă simt bine dacă au o relație de prietenie cu fostul partener sau fosta parteneră. Iată care sunt cele trei zodii care rămân legate de trecut: 

Gemeni

Gemenii sunt persoane relaxate și corecte, care nu vor întoarce niciodată spatele în fața fostului lor partener de viață, fie el femeie sau bărbat. Sunt semn de aer, deci Gemenii nu sunt conduși de emoțiile lor, cum ar fi semnele de apă. Deci, ei nu se simt mai emoționați și nici nu retrăiesc momente demult apuse când își văd fostul. Pot fi ușor prieteni cu fostul lor partener sau fosta parteneră, ba chiar să iasă împreună cu actualii parteneri la restaurant sau la film. 

Rac

Racii apreciază relațiile cel mai mult dintre toate semnele zodiacale. Deci, nu pot închide complet toate conexiunile care-i leagă de fostul partener sau fosta parteneră. Ar însemna să-și piardă toate amintirile legate de ei, iar Racii nu sunt în stare să facă asta. Și apreciază prea mult amintirile și momentele bune/fericite din trecut ca să-și dorească să uite. Deci, vor încerca să fie cât mai mult posibil în contact cu „fostul”. Racii sunt semnul zodiacal grijuliu care este asociat cu natura mamă. Le pasă prea mult de ceilalți, așa că din când în când își vor suna fostul să vadă cum îi mai merge. Pentru că nu se pot desprinde de trecut, riscă să se întoarcă la foștii iubiți. 

Săgetător

Săgetătorul este un semn zodiacal flexibil. Deci, îi e ușor să se adapteze schibărilor și nu are nicio problemă în a accepta schimbarea în viața sa. Deoarece este cel mai aventuros semn zodiacal, îi place să aibă experiențe noi. Deci, dacă fostul lor se dovedește a fi noul lor cel mai bun prieten, atunci este un lucru interesant pentru ei și ușor de acceptat. Din acest motiv și ei, ca și Racii, sunt predispuși la a se întoarce la foștii iubiți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel