ZODIAC: 4 zodii cu cele mai creative minți. Imaginația lor depășește orice limite

Dana Lascu |
Data publicării:
Minți creative. Foto: Pixabay
Minți creative. Foto: Pixabay

ZODIAC: Când vine vorba de a avea minți creative, sunt zodii pentru care doar cerul este limita. Deși fiecare dintre noi este creativ în felul său, nativii din următoarele patru zodii au o creativitate fără limite.

ZODIAC: Pentru nativii anumitor zodii inspirația e în tot ce-i înconjoară. Fie că sunt străzile goale sau acea casă bântuită de care toată lumea se ferește, că e vorba de frunzele care cad uscate din copaci sau de picăturile de ploaie care pictează forme pe suprafața ca oglinda a unei bălți, pentru ei totul e o poveste de spus. Acesta este procesul lor de gândire, încât lucrurile par diferite atunci când sunt văzute din perspectiva lor. Iată cele 4 zodii care au minți creative: 

1. Pești 

Cunoscuți pentru că trăiesc practic în propria lume, Peștii sunt pe primul loc în clasament atunci când vorbim de creativitate. Guvernați de Neptun - planeta fanteziei – nativii acest semn pot inventa pe loc o poveste de spus la culcare copiilor, pot găsi exact cuvintele de care ai nevoie atunci când ești într-o pasă proastă, pot găsi rapid acel scenariu infailibil care rezolvă problema, și asta pentru că în mod natural au o inepuizabilă rezervă de idei noi și de multe ori npstrușnice. Și nici nu îndrăzniți să-i provocați pe ringul de dans, deoarece pot uimi cu ușurință întreaga sală cu o rutină de dans improvizată. Au de regulă tot felul de ailități artistice: pictează, joacă pe scenă, cântă, cos, tricotează etc. 

2) Leu

Leii sunt oameni binecuvântați creativ. Sunt inovatori, talentați și perfecționiști, au o imaginație bogată și un ochi ascuțit pentru detalii, combinații, amenajări. Creativitatea lor nu se limitează la resurse. Ei știu cum să folosească extraordinar de bine orice au la dispoziție și cum să-și manifeste talentul. Fie că este vorba de treburile cotidiene sau de o competiție de îndemânare, mintea creativă și sclipitoare a unui Leu îl va face să câștige, întotdeauna. 

3) Scorpion

Un Scorpion crede în a vedea lucrurile din prisma creativității. Normalul este plictisitor pentru nativii acestei zodii. Viziunea lor dă viață chiar și lucrurilor fără de viață din jurul lor. Ei au puterea de a asculta poveștile nespuse din jurul lor, de a vedea adevăruri ascunde dincolo de o imagine banală și de a le aduce în prim plan. Alături de un Scorpion, cu toată creativitatea sa, lumea pare să arate ca un loc mai bun și mai frumos. 

4) Vărsător

Creativitatea Vărsătorilor deste de cele mai multe ori practică, adică îi face adesea să câștige sau să facă afaceri bune. Ei pot vedea detalii tehnice pe care alții nu le sesizează sau la care alții nici măcar nu se gănesc. Sunt buni în crearea de oportunități cu ajutorul creativității lor și cred în împărtășirea acestora cu alții. Pot fi constructori sau arhitecți străluciți, pot inventa tot felul de lucruri care-ți fac viața mai ușoară la care nici măcar nu te-ai fi gândit. Talentul lor vorbește adesea pentru ei și îi ajută să se evidențieze din marea masă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel