ZODIACUL GELOȘILOR: Cât de geloasă e fiecare zodie și cum se manifestă

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiacul geloșilor. Foto: Pixabay
Zodiacul geloșilor. Foto: Pixabay

ZODIACUL GELOȘILOR: Zodia în care te-ai născut poate să arate cine își controlează gelozia și cine ar putea avea probleme semnificative din cauza asta. Iată cât de gelos poți fi în funcție de zodie:

ZODIACUL GELOȘILOR:

Berbec

Berbecii au nevoie de încredere absolută și trebuie să fie mereu pe locul 1. Disprețuiesc minciuna și ipocrizia și, din această cauză, pot deveni foarte geloși. Neîncrederea și sentimentele de nesiguranță le vor spori gelozia.

Taur

Dacă Taurii au chiar și cel mai mic indiciu, o suspiciune față de un partener, spiritul lor de investigație se va trezi. Vor încerca, prin toate mijloacele, să afle despre ce este vorba și, prin urmare, pot provoca niște scene de gelozie fulminante, dar numai dacă au un motiv pentru asta.

Gemeni

Gemenii nu sunt predispuși la gelozie, deși uneori își creează un sentiment de gelozie fără un motiv. Curioși și dornici de acțiune, vor începe să rătăcească prin imaginația lor bogată, să caute dovezi ale infidelității, care îi vor consuma și vor deveni teribil de nefericiți.

Rac

Acest semn rareori se confruntă cu gelozie, deoarece sunt întotdeauna îndrăgostiți orbește. Sunt atât de dedicați partenerului, încât nici nu își pot imagina că ar putea fi înșelați. Dar când vor găsi un motiv pentru a fi geloși, vor fi profund zguduiți. Cu greu iertă, pentru că au o memorie uriașă, și se răzbună când lumea îți este mai dragă.

Leu

Leii sunt de obicei geloși din cauza mândriei lor rănite sau din cauza fricii că nu sunt iubiți sau respectați suficient. Deci, când Leul răcnește, atunci este mai puțin din cauza iubirii pierdute și mai mult din cauza puterii pierdute. Ei tind să aștepte prea mult de la partenerii lor și de aceea devin adesea geloși.

Fecioara

Fecioarele se bucură atunci când provoacă gelozie, nu pentru ei înșiși, ci pentru partenerul lor. Le place să domine și să aibă un control deplin în relație, asupra partenerului și a sentimentelor acestuia. 

Balanța

Balanțele nu sut deloc geloase, sunt întotdeauna gata să dea totul pentru dragoste. Dar dacă simt că amabilitatea lor a fost folosită și se profită de toleranța lor, Balanțele vor deveni imprevizibile și periculoase. Gelozia lor poate fi transformată într-o armă, așa că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să evite conflictele.

Scorpionul

Scorpionii radiază gelozie, sunt geloși pe oricine a stat vreodată lângă partenerul lor. Sunt persoane foarte sensibile și, din această cauză, este greu să le controlezi emoțiile profunde, inclusiv gelozia.

Săgetător

Acest semn radiază gelozie, dar nu va admite niciodată acest lucru, deoarece ar fi sub demnitatea sa. Săgetătorii nu vor uita niciodată și nici nu vor ierta înșelăciunea. La primul semn de gelozie, este necesar să respingem imediat cea mai mică cauză, pentru a nu transforma totul într-un dezastru. 

Capricornul

Membrii acestui semn nu pot ierta niciodată și nici nu pot uita o experiență proastă cu partenerul lor. Deși sună ciudat, nu sunt cu adevărat gelos, totuși, dacă vor afla că au fost înșelați, vor trânti ușa și vor pune capăt relației.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt de obicei geloși, dar chiar dacă ar fi, ar face orice pentru a nu lăsa să se vadă asta. Din această cauză, pot deveni nefericiți, depresivi, anxioși. Dar dacă vor afla că au fost înșelați și că gelozia lor este justificată, nu vor căuta un motiv, ci pur și simplu vor pleca și vor încheia povestea!

Pești

Gelozia este tovarășul constant al membrilor acestui semn. Peștii care sunt în relații, au nevoie de obicei prea multă dragoste și atenție de la partenerii lor. Din această cauză, dacă află că gelozia lor este justificată, Peștii se vor retrage pentru că nu pot ierta nici cea mai mică greșeală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel