35,7% dintre locuitorii Bucureștiului s-au vaccinat împotriva COVID. Topul județelor

DCMedical Team |
Data publicării:

Bucureștiul are 35,7% dintre locuitori vaccinați, au anunțat marți, 18 mai, autoritățile. 

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a declarat marți, 18 mai, într-o conferință de presă, că în București s-au vaccinat 35,7% dintre locuitori. În topul județelor cu cele mai multe vaccinări se află Clujul cu 32,77% dintre locuitori, respectiv Sibiul cu 26,2%. Potrivit acestuia, România se apropie de cifra de 4 milioane de persoane vaccinate, arată Antena 3.

Potrivit medicului Gheorghiță, 1.403 medici de familie au ”recepționat vaccinuri anti-Covid", iar în topul celor 5 județe după vaccinarea la medicii de familie în mediul urban se află: Timiș, Dâmbovița, Călărași, București și Dolj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel