41 din 825 de școli din Berlin au raportat cazuri de COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Sală de clasă
Sală de clasă

Peste 40 de școli din Berlin au raportat cazuri de COVID-19 în primele două săptămâni de la începerea școlii.

Circa 5% - 41 dintre cele 825 de şcoli din Berlin (aproximativ 4,5 %) - au raportat cazuri de COVID-19 printre profesori și elevi în primele două săptămâni de la începerea școlii. Lista include atât şcoli publice cât şi private, dar lipsesc unele centre şcolare în care au fost semnalate cazuri, în timp ce pentru şcolile profesionale încă nu au fost prezentate date oficiale. În alte două şcoli măsurile de carantină au fost deja ridicate. Responsabila pentru educaţie a Berlinului, Sandra Scheeres, susține că aceste cifre demonstrează că "şcolile nu sunt în sine un 'hotspot'' (punct fierbinte) şi că de regulă "infecţiile ajung în şcoală din afară", potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Aerosol versus fum

01 mai 2024, 15:45
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel