ACADEMIA DE SĂNĂTATE. Dr Dragoș Zafirescu: Totul despre transplantul de mână

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Dr Dragoș Zamfirescu. Foto: Cristina Bobe / Facebook
Dr Dragoș Zamfirescu. Foto: Cristina Bobe / Facebook

Dr Dragoș Zamfirescu, doctor în științe medicale, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, vine la Academia de Sănătate pentru a discuta despre transplantul de țesuturi compozite, în mod special cel de mână. 

„La această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate îl vom avea ca invitat pe dr Dragoș Zamfirescu, director al Clinicii Zetta, centru de excelență în chirurgie plastică, estetică, microchirurgie reconstructivă și specialități conexe.

În continuarea suitei de emisiuni despre transplantul tisular, astăzi vom aborda la modul generic transplantul numit de țesuturi compozite, o să vedem cum se definește, despre ce este vorba, ce noutăți sunt, cam pe unde se află România în momentul de față în acest tip de transplant, foarte dificil de altfel, poate unul dintre cele  mai dificile și sub aspect tehnic, și sub aspect imunologic”, a detaliat prof dr Irinel Popescu. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, 5 iulie, de la ora 11.00 și reluată la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel