Actrița Eugenia Șerban, clipe de coșmar: "Într-o singură zi am aflat că am două tipuri de cancer"

Adisa Codruț |
Data publicării:

Actrița Eugenia Șerban a avut parte de un coșmar inimaginabil în ultimele luni. A primit două diagnostice de cancer în aceeași zi și a trecut printr-o operație de 12 ore. 

"Într-o singură zi am aflat că am două tipuri de cancer"
"N-a fost ușor la început pentru că oricine aude cuvântul cancer îl asociază cu moartea. Abia pe urmă am prins curaj și înveți să lupți. Am aflat că am cancer la un control de rutină. Îndemn orice femeie din lume asta să facă acele controale de rutină o dată pe an.

Medicul mi-a spus că ceva nu este în regulă, a vrut să facă investigații mai multe și în ziua în care făcea și o biopsie brusc s-a hotărât, când eu eram anesteziată, să le spună asistentelor să-mi facă și o ecografie de sân. A fost ziua în care am aflat că am cancer ginecologic și două tumori și la sân", a mărturisit Eugenia Șerban la Sinteza Zilei, de la Antena 3. 

 

Mai are nevoie de o intervenție chirurgicală, însă, din cauza pandemiei, nu o poate face.


"Eu sunt pacientă a Spitalului Colentina și toți pacienții Spitalului Colentina au fost privați de tratamentele medicale. Am fost privată de dreptul meu la sănătate, chiar dacă sunt actor de 32 de ani și plătesc taxe la stat, în aceste luni - pentru că nu am avut COVID.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel