Adevărul despre starea lui Alexandru Arșinel. Fiul său, mesaj sfâșietor pentru public: Nu cred că poate

Sonia Baciu |
Data publicării:
adevarul despre starea lui alexandru arsinel. FOTO Agerpres
adevarul despre starea lui alexandru arsinel. FOTO Agerpres

Ce spune Cristian Arșinel despre starea de sănătate a tatălui său, celebrul actor Alexandru Arșinel, aflat în recuperare după o serie lungă de probleme medicale.

Alexandru Arșinel s-a confruntat în ultima vreme cu mai multe probleme de sănătate, acesta fiind și motivul pentru care, pentru o vreme s-a retras de pe scenă și din viața publică, acesta aflându-se în perioada de refacere.

Fiul său, Cristian Arșinel, a declarat pentru Ego când este așteptată o revenire a actorului, subliniind în același timp că acesta se simte ”mai bine”, fără a da însă alte detalii legate de starea lui de sănătate. 

”Tata este mai bine, dar mai așteptăm un pic până revine pe scenă, nu cred că vara aceasta, poate, din toamnă!”, a povestit fiul actorului, Cristian Arșinel, pentru ego.ro.

Reamintim că la începutul lunii mai, Alexandru Arșinel a ajuns din nou în spital, având nevoie de supraveghere permanentă, fapt care a însemnat internarea într-o clinică privată care să îi asigure aceste servicii de asistență medicală.

Potrivit Fanatik, Alexandru Arșinel ar putea fi în situația de a mai suporta o intervenție cardiacă, în cazul în care tratamentul actual nu va avea rezultatele așteptate, mai exact, montarea unui nou stent.

Sechelele de pe urma COVID-19

În luna februarie, artistul a fost transferat la Spitalul Monza din Capitală, unde a suferit, în decurs de două săptămâni, două intervenții chirurgicale la inimă: una pentru schimbarea unei valve, o operație pe cord deschis, și o a doua pentru montarea unui stent. În prima săptămână din decembrie a fost externat, dar nu se simțea bine. 

”Sunt destul de stresat. Îmi este greu să răspund pentru sănătatea mea care nu este în regulă. Sper ca într-o săptămână să reușesc să mă pun mai bine pe picioare, pentru că am avut o anestezie masivă cu care grupul de medici, condus de domnul doctor Drobanțu, a încercat să îmi înlocuiască, într-un fel sau altul, inima”, spunea marele actor, pentru Fanatik. Citește mai departe AICI

Alexandru Arșinel, anunț despre RETRAGERE: Nu sunt în regulă! Nu mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima își face damblaua

Alexandru Arșinel se retrage din lumea teatrului, după ce timp de 62 de ani a bucurat publicul prin aparițiile sale de pe scenă. Totuși, înainte de asta, actorul mai are încă o dorință, pe care vrea să o îndeplinească.

"Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct" , a declarat Alexandru Arșinel, potrivit Viva.

Cum vede Alexandru Arșinel retragerea de pe scenă

Artistul nu vrea să creeze un eveniment prea mare, atunci când se va retrage din teatru. Vrea să organizeze un spectacol mic, unde să-i fie alături cei mai apropiați prieteni.

"Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac", spune Alexandru Arșinel.

Ce spune Alexandru Arșinel despre starea sa de sănătate

Starea de sănătate a actorului a rămas, în continuare, una precară. Acesta recunoaște faptul că are dureri și că merge la spital regulat.

"Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot", recunoștea în urmă cu ceva vreme actorul. Citește mai departe AICI

Vezi și: Marina Voica, după operația pe cord: A fost o mare cumpănă. Am avut zile, Dumnezeu m-a ocrotit, doctorul m-a salvat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel