Aflat în carantină, un bărbat a amenințat că se sinucide dacă nu este lăsat să plece

Adisa Codruț |
Data publicării:
Psihiatrie
Psihiatrie

Un bărbat din Botoșani a amenințat că se sinucide dacă nu este lăsat să iasă din centrul de carantină. El a ajuns la un spital de psihiatrie.

Un bărbat din Botoşani aflat într-un centru de carantină a ameninţat că se sinucide dacă nu va fi lăsat să părăsească spaţiul de carantinare, se arată într-o informare de presă transmisă, sâmbătă, de Instituţia prefectului, citată de agerpres.ro. Potrivit sursei citate, persoana respectivă a fost preluată de jandarmi şi internată pe Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati. Ea a fost internată într-un centru de carantină deoarece a fost depistat de patrulele de jandarmi că nu respectă măsura de autoizolare la domiciliu.
De asemenea, în ultimele 24 de ore, jandarmii au aplicat 41 de sancţiuni pentru nerespectarea interdicţiilor impuse de ordonanţele militare, însumând 81.900 de lei. Dintre acestea, în zona Centrului Vechi al municipiului Botoşani au fost aplicate 12 amenzi în valoare totală de 36.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei şi 16 amenzi în valoare totală de 8.000 de lei pentru fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.
În acelaşi timp, poliţiştii, a aplicat 120 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 240.000 de lei, dintre care 97 pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei în valoare totală de peste 167.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel