Agnotis ne ajută să câștigăm lupta cu bolile de piele

DCMedical Team |
Data publicării:

Bolile de piele apărute la bebeluși și copii sunt printre cele mai delicate probleme cu care se confruntă părinții. Pentru a le face față cu ușurință este nevoie adesea de multe vizite la medicul de specialitate, dar și de o îngrijire atentă, acasă. Dermatitele, eczemele, alergiile la materiale sintetice, sunt doar câteva dintre problemele cele mai frecvente ale secolului.

Multe pot fi prevenite doar printr-o îngrijire atentă oferită încă din primele zile de viață, în timp ce altele se vor soluționa odată cu respectarea indicațiilor oferite de specialiștii avizați care îi au sub atenta lor supraveghere (medici de familie, pediatri, dermatologi etc.). Agnotis este brandul care sprijină o bună dezvoltare lipsită de disconfort și probleme, ce sprijină cu succes nevoile pielii delicate a micuților și asigură un trai liniștit, confortabil.

Agnotis - ajutorul nr.1 pentru mămici și copii care se confruntă cu o sensibilitate ridicată

Produsele Agnotis se inspiră din filozofia copiilor de pretutindeni și, asemeni numelui, ele reflectă puritate - cel mai de preț bun al micuților pe care l-au dobândit fără efort din prima secundă în care au venit pe lume și prin care ne impresionează în fiecare zi. Astfel, brandul grecesc premiat în nenumărate rânduri pentru calitatea premium a produselor, nu conține parabeni, parfum, coloranți sau alte ingrediente cunoscute de specialiști pentru caracterul alergenic ce poate afecta pielea sensibilă sau care au tendința de a agrava anumite afecțiuni dermatologice.

Produsele de îngrijire sunt astfel hipoalergenice, cu o formulă delicată ce sprijină siguranța încă de la vârstele fragede asigurând un confort deplin în orice moment al zilei. Extractele sunt naturale și permit o utilizare eficientă și ușoară, oferindu-le în practică încrederea de care părinții au nevoie pentru a se convinge că le asigură copiilor cele mai bune condiții de trai.

Îngrijirea completă cu produsele Agnotis pe care le găsești pe drool.ro

Oferta variată și avantajoasă de produse hipoalergenice Agnotis este la un click distanță în magazinul online drool.ro, un univers special conceput pentru a veni în întâmpinarea necesităților și a dorințelor pe care le au cei mici și cei mari. În prezent, gama Agnotis pe care părinții o pot procura de pe Drool cuprinde 4 categorii principale de interes: scutece, săpunuri și detergenți de rufe copii și bebeluși, șervețele umede și produse de dezinfectat, respectiv accesorii pentru alăptare.

Scutecele clasice sau ţip chiloțel și alezele igienice absorbante sunt moi, flexibile și comode, fiind perfecte atât pentru a fi utilizate ziua, cât și seară. Aceste scutece de copii sunt prevăzute cu un sistem inovator de indicare a umezelii și previn scurgerile accidentale astfel că, orice mamă poate fi pe deplin liniștită când vine vorba de protecția pe care o merită orice bebeluș. Bineînțeles, există și o disponibilitate variată în ceea ce privește mărimile.

Săpunurile și detergenții Agnotis calmează și protejează pielea atât în timpul băilor zilnice, cât și când vine vorba de igienizarea țesăturilor și al ustensilelor cu care copiii intră în contact. Prin urmare, Drool oferă acces la detergent de rufe hipoalergenic, balsam, șampon și gel de duș, ulei, cremă împotriva iritațiilor de scutec și lapte hrănitor pentru o piele fină și netedă, precum și detergent lichid de vase și burete natural, pentru o îngrijire atentă și completă.

Schimbarea scutecului are deseori în prim plan dezinfectarea locală mai ales atunci când micuții călătoresc, lucru ce poate avea loc folosind șervețelele hipoalergenice Agnotis. Formula testată dermatologic și îmbogățită cu ulei de mușețel hidratează și calmează pielea sensibilă cu fiecare utilizare. Bineînțeles, ele pot fi utilizate în multe alte situații când cel mic se murdărește și are nevoie de o curățare rapidă.

Și pentru că în perioada imediată după naștere mămicile iau contact cu o mulțime de noi necesități și cu o sensibilitate sporită îndeosebi în zona sânilor, Agnotis dispune inclusiv de tampoane moi de unică folosință pentru această zonă, care vor proteja împotriva scurgerilor accidentale. Dispun de 4 straturi de material prevăzute la interior cu un gel ce permite absorbția secrețiilor sau a laptelui înainte și după alăptare. Se fixează ușor și rapid prin intermediul a 2 benzi adezive, iar designul este unul ergonomic, potrivit pentru fiecare mămică în parte.

Așadar, Agnotis este brandul de încredere pe care orice părinte sau copil se poate baza cu încredere pentru a face față unor boli de piele sau sensibilități și care readuce liniștea în casele familiilor de pretutindeni. Este disponibil pe drool.ro, magazinul care oferă produse premium pentru o îngrijire corespunzătoare, avansată și o creștere armonioasă a micuților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel