ALERTĂ la Ministerul Sănătății: angajată cu testul COVID pozitiv. 12 persoane, cotacți direcți

Dana Lascu |
Data publicării:
Covid-19
Covid-19

O angajată al Ministerului Sănătății a fost depistat, luni, pozitivă la testul RT- PCR, pentru SARS-CoV 2.

Alertă la Ministerul Sănătății, după ce o angajată a ieșit pozitivă la testul COVID.

„În acest context, conform metodologiei, imediat după aflarea rezultatului testului, Direcția de Sănătate Publică (DSP) a Municipiului București a demarat o anchetă epidemiologică în urma căreia au fost identificați 12 contacți direcți care au fost izolați la domiciliu și li s-au recoltat probe. Ancheta epidemiologică va continua și în perioada următoare, până la identificarea și altor potențiali contacți accidentali, ce vor fi testați, conform metodologiei de caz”, a anunțat Ministerul Sănătății. 

În cursul zilei de marți se va realiza dezinfecția spațiilor unde își desfășura activitatea angajatul MS, precum și contacții acestei persoane. „Mai mult, într-o etapă imediat următoare se va face încă o dezinfecție a tuturor spațiilor și birourilor din MS și se vor lua măsuri suplimentare de protecție a personalului care își desfășoară activitatea în clădirea centrală. Precizăm că angajata MS este internată într-o unitate sanitară de boli infecțioase”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel