Alimentele la care Dana Săvuică nu poate renunța: Trebuie să simțim gustul micilor plăceri interzise

Monika Baciu |
Data publicării:
EXCLUSIV
dana savuica - FOTO: Instagram@danasavuica
dana savuica - FOTO: Instagram@danasavuica

Dana Săvuică ne-a dezvăluit la ce alimente nu poate să renunțe. 

Dana Săvuică ne-a împărtășit secretele unei diete echilibrate și a unei vieți sănătoase în interviul exclusiv pentru Pastila de Frumusețe, de la DC MEDICAL și Spectacola. Dana Săvuică a dezvăluit câteva dintre trucurile sale pentru menținerea unei diete echilibrate și a unui stil de viață sănătos.

În ceea ce privește gestionarea dietei, Dana Săvuică promovează ideea de autodisciplină și echilibru. 

Cu pasiune pentru brânza de calitate, în special pentru brânzeturile franțuzești și italienești, dar și pentru preparatele pe bază de paste și orez, Dana subliniază importanța savurării gustului și a plăcerilor culinare moderate în cadrul unei diete sănătoase

"Mie îmi place brânza foarte mult, mai ales brânzeturile franțuzești și italienești, dar și pastele și orezul. În ceea ce privește dieta NUPO am rizoto super-delicios și alternez. Nu trebuie să ajungem să ne înfometăm și să restricționăm alimentele care ne fac bine mental. Trebuie să simțim gustul plăcerilor mici interzise. 

Dacă mănânci o porție mică de paste, orez, înghețată sau ceva dulce, o faci azi, dar 4-5-6 zile, gata, renunți. Trebuie să existe o autodisciplină.

Eu am colesterolul ușor crescut, de aceea am renunțat la paste, o perioadă înlocuindu-le prin dieta NUPO și încerc să fac o cură de lipsă de alimente care îmi fac rău. De aceea este important să ne facem analizele o dată pe an sau la 6 luni", a spus Dana Săvuică, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel