Andreea Mantea, la un pas de depresie: Vreau să fiu în cea mai bună formă a mea

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Mantea. FOTO Instagram @ Andreea Mantea
Andreea Mantea. FOTO Instagram @ Andreea Mantea

Kilogramele în plus pot fi cântări mult pentru starea emoțională a unei persoane. 

Depresia poate să aibă cauze multiple, uneori chiar și câteva kilograme în plus pot să cântărească mult pentru starea emoțională a unei persoane, cu atât mai mult cu cât aceasta este și publică. De altfel, numeroase vedete naționale și internaționale nu doar că-și recunosc că trec prin astfel de momente, dar au curajul să facă acest lucru în mod public, semn că nimeni nu scapă de ”ghearele” afecțiunii mentale ce s-a numărat printre cele mai răspândite, mai ales în perioada pandemică. 

Una dintre acestea este Andrea Mantea, prezentatoarea de la Kanal D, care deși își acceptase cu ironie kilogramele acumulate în timp, a fost la un punct de depresie când acul arăta 16 kg în plus. 

”Am slăbit 10 kilograme, mă aflu în stadiul în care respir și vorbesc, mă doare abdomenul de la atâta sport. Dacă nu simt febră musculară, am impresia că ceva nu am făcut bine la antrenament. Mi-am pus ambiția foarte tare, am fost la un pas de depresie când am văzut câte kilograme am luat din nimic. Așa că acum chiar vreau să mă ocup de mine, să fiu în cea mai bună formă fizică a mea”, a spus Andreea Mantea, potrivit WOWbiz.

Andreea Mantea și-a acceptat formele, iarna trecută

Andreea Mantea, fosta vecină de la matinalul Antenei 1, este ironică la adresa celor care zvonesc că este însărcinată, dezmințind orice astfel de vorbă aruncată la postările pe care le face pe social media.  

”Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e ca aflu din ziare ca sunt însărcinată de vreo doi ani. Cumva am întrecut elefantul la gestație. Sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă. Andreea Mantea este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeți-mă. De doi ani încoace, mă, de doi ani… nu, nu sunt, sunt doar grasă”, a spus Andreea Mantea într-un InstaStory, la acel moment.

Fluctuații de greutate, pe fond emoțional

De altfel, Andreea Mantea afirma în urmă cu ceva vreme faptul că are fluctuații de greutate ce îi dau bătăi de cap, dar pe care, la exterior, a reușit să le țină sub control. Cumpărându-și hainele în două mărimi diferite. Aceasta și-a descoperit boala autoimună de care suferă la ceva vreme după ce a născut și spune că totul este pe fondul sistemului emoțional.

”Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se desumflă. La orice fel de emoție.

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă desumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a dezvăluit vedeta TV la ”Teo show”.

Vezi și: Delia, afectată de depresie și anxietate: Dispare și reapare. Să nu te lași dărâmat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel