Delia, afectată de depresie și anxietate: Dispare și reapare. Să nu te lași dărâmat!

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Delia a trecut prin tărâmul anxietății, FOTO Facebook @Delia
Delia a trecut prin tărâmul anxietății, FOTO Facebook @Delia

Anxietatea nu ține cont de statutul persoanei care se confruntă cu această afecțiune. 

Delia se numără printre persoanele publice care s-au confruntat cu anxietatea și depresia, semn că aceste afecțiuni psiho-emoționale nu țin cont de statutul pe care îl are o persoană sau alta. 

”Ți-i se așează un soi de anxietate și depresie. Nu o depășești, dar trece natural, dacă știi să gestionezi asta. Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi legată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere. E bine să te poți repoziționa de fiecare dată, să nu te lași dărâmat de nicio situație și să găsești echilibrul”, a mărturisit Delia, în cadrul unui interviu pentru un post TV, notează WOWbiz.

Aceasta a reamintit și de perioada pandemiei, mai ales la începutul acesteia, când toată activitatea artistică a fost suspendată. ”Sunt foarte mulți oameni în echipa noastră și, de foarte mult, mai ales în perioada asta m-am gândit la ei. Dacă eu am stat confortabil acasă și poate nu am simțit greul atât de greu, pentru ei, cu siguranță, nu a fost la fel de ușor. Ei nu își permit să stea acasă, din punctul acesta de vedere”, a mai spus Delia.

Carmen Tănase, operată de urgență: Pericol de paralizie de la gât în jos

Invitată în podcastul lui Lucian Viziru, actrița Carmen Tănase a povestit despre perioada în care a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, pentru a se concentra pe problemele de sănătate, care o apăsau atunci.

"Eu n-am mai lucrat în timpul pandemiei. Am ieșit înainte să înceapă nebunia asta din serialul în care trebuia să fiu. M-am ocupat un pic de sănătate, că era cazul. Nu era bine, era programul foarte aiurit, adică ceva.. nu apucam să dorm decât 2-3 ore pe noapte, pentru că de la filmare, plecam la deplasări, mâncam numai prin benzinării. Aveam niște probleme și când am hotărât am zis "Gata", m-am încăpățânat. Totuși sunt niște bani, dar cu toate astea eu m-am încăpățânat și am zis nu", a declarat Carmen Tănase. (Citește mai departe AICI)

Vezi și: Factorii care obosesc creierul. Vlad Ciurea, APEL: Până la AVC, un singur PAS! Se poate interveni în primele ȘASE ore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel