Andreea Marin a dezvăluit cum a slăbit 5 kilograme, în două săptămâni: „nu mă mai ridic sătulă de la masă”

Angela Sabău |
Data publicării:
Andreea Marin    Sursa foto: Instagram
Andreea Marin Sursa foto: Instagram

Andreea Marin a scăpat rapid de kilogramele acumulate în perioada sărbătorilor. Vedeta a dezvăluit cum a reușit să slăbească 5 kilograme în 2 săptămâni.

Andreea Marin a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre dieta pe care a urmat-o chiar la începutul acestui an. Deși nu a exemplificat ce presupune dieta, ea spune că se bazează pe un stil de viață sănătos și că a discutat cu un medic pentru a urma un regim care să corespundă nevoilor organismului ei. 

“Am dat jos cinci kilograme în două săptămâni cu ajutorul unei diete realizate de un nutriționist. (..) Beau câteva ceaiuri cu puternice efecte detoxifiante recomandate de un specialist din străinătate, nu mă mai ridic sătulă de la masă, fac sport, masaj și saună. Toate acestea m-au ajutat să revin în formă. Mă simt mult mai bine după ce am slăbit. Dimineața mă trezesc fără ceas și am mai multă energie”, a dezvăluit Andreea Marin, la PRO TV.

Andreea Marin a împlinit recent 47 de ani și spune că noua vârstă a venit și cu un plus de griji la capitolul stil de viață. Pentru vedetă, moderația a fost salvarea, după ce a trecut de 40 de ani. 

“Eu am un singur cuvânt de reținut. Mo-de-ra-ția! Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit. Până la urmă este vorba despre echilibru. Nu spune nimeni că trebuie să renunți la plăcerile vieții. Și eu sunt un om care iubește această parte culinară și nu o refuz, dar asumat fac asta. Oameni suntem, nu mașinării. Nu poți pune toate tipurile de presiune pe minte și trupul tău în același timp. Trebuie să lași totuși să existe și aici o moderație. Adică, faci azi un efort, dar o lași mai moale pe partea cealaltă pentru că altfel începi să te epuizezi, să faci anemie. Orice exces înseamnă ceva rău pentru sănătatea noastră”, a explicat Andreea Marin.

Citește contonuarea pe Spectacola și află care este alimentul la care vedeta nu ar putea renunța niciodată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel