Angela Merkel s-a vaccinat cu AstraZeneca / FOTO

DCMedical Team |
Data publicării:
Vaccin
Vaccin

Cancelarul german Angela Merkel a primit, vineri, 16 aprilie, prima doză a vaccinului dezvoltat împotriva maladiei COVID-19 de compania anglo-suedeză AstraZeneca şi Universitatea Oxford, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului de la Berlin, Steffen Seibert, citat de AFP şi DPA.

"Vaccinarea este cheia pentru a ieşi din pandemie.", a adăugat Angela Merkel.

"Mulţumesc tuturor acelora care participă la campania de vaccinare - şi tuturor celor care se vaccinează.", a mai spus ea.

Angela Merkel, în vârstă de 66 de ani, a putut fi vaccinată cu serul AstraZeneca, întrucât acesta este administrat în Germania doar persoanelor de peste 60 de ani.

Vicecancelarul Olaf Scholz, în vârstă de 62 de ani, a fost vaccinat la rândul lui, vineri dimineaţă, cu prima doză a vaccinului AstraZeneca.

Preşedintele Republicii Federale Germane, Frank-Walter Steinmeier, a primit şi el prima doză a vaccinului AstraZeneca la începutul lunii aprilie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel