Antigripal, aproape 2.000 de infecții respiratorii în județul Timiș

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vaccinarea
Vaccinarea

Peste 10.000 de timișoreni au fost vaccinați antigripal până acum. Nu s-a înregistrat niciun caz de gripă.

Antigripal. Peste 10.000 de persoane din judeţul Timiş au fost vaccinate antigripal în acest sezon, până acum neînregistrându-se niciun caz de gripă, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş. Pentru săptămâna 11 - 17 noiembrie au fost raportate 1.944 de infecţii acute ale căilor respiratorii superioare cu 63 de internări şi 278 de pneumonii cu 60 de internări, potrivit Agerpres.

Raportările se încadrează în valorile aşteptate pentru această perioadă şi sunt apropiate de raportările săptămânii anterioare.

Din tranşele de vaccin gripal repartizate judeţului Timiş, până la această dată au fost administrate 10.514 doze, din care în săptămâna raportată s-au administrat 2.854 de doze. Vaccinul a fost administrat personalului medico-sanitar, iar prin cabinetele medicilor de familie, persoanelor aparţinând grupelor la risc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel