Antonia, afectată de STRES: Somnul nu îmi prea ajunge. Vârsta mea biologică este 69 de ani

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Antonia, afectata de stres. FOTO Instagram @Antonia
Antonia, afectata de stres. FOTO Instagram @Antonia

Antonia a dezvăluit cu ce probleme se confruntă. Vedeta a făcut mai multe analize. 

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste din România. Recent, într-un interviu pentru OK! Magazine, Antonia a mărturisit că încearcă să facă unele schimbări în viața ei, deoarece ultimele analize i-au arătat că vârsta biologică este de 69 de ani, ținând cont că artista urmează să împlinească 33 de ani. Se pare că stresul, oboseala și nopțile nedormite au dus la această problemă. 

"Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa. Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte. Dimineaţa alarma sună la ora 7, atunci se trezesc copiii şi îi pregătesc de şcoală şi grădiniţă", a spus Antonia, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Cum vrea Antonia să rezolve problemele medicale

Antonia a precizat că încearcă să își găsească un echilibru, să muncească mai mult cu ea și să nu se mai streseze. 

"Mă mobilizez să fiu matură şi puternică în toate deciziile relevante din viaţa mea de adult, de părinte. De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă", a mai spus artista.

Totodată, Antonia a subliniat faptul că îi place când cei din jur o complimentează, însă, uneori, viața publică nu este atât de ușoară, deoarece oamenii au prea multe așteptări. 

"Mă simt bine când primesc complimente, nu vreau să fiu ipocrită şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest dar. Alteori, e complicat, pentru că simt o presiune să fiu mereu impecabilă, perfectă, pentru că oamenii au anumite aşteptări, unii consideră că mereu ar trebui să fiu machiată, coafată ca la o şedinţă foto sau videoclip. Pe de altă parte, nu mă mai surprinde nimic din ce s-ar putea scrie despre mine, deja s-au spus toate, aşa că nu prea mă mai afectează", a mărturisit Antonia.

Citește mai departe pe SPECTACOLA.RO

Vezi și: Care sunt cele patru VÂRSTE ale omului. Prada: 65 de ani, o vârstă CONVENȚIONALĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel