Bătrân mort după ce a fost uitat 30 de ore pe holul unui spital

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Deces
Deces

Un bătrân de 86 de ani murit după ce a rămas 30 de ore pe un hol de spital, așteptând rezultatul unui test COVID-19. El a fost dus ulterior în sala de operație pentru o intervenție, dar nu a supraviețuit.

Bătrânul în vârstă de 86 de ani a fost ținut timp de 30 de ore pe holul Spitalului de Urgență din Galați. Fiica lui a relatat la Romaniatv: „Tatăl meu a fost adus Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean  Galați  cu ambulanța. Tata are 86 de ani și a avut cancer de colon. A fost evaluat de medicul UPU și după aceea a așteptat 30 de ore pentru rezultatul de test COVID, inițial pe un scaun, ulterior pe o targă." 
După zeci de ore în care a stat fără mâncare sau apă, bărbatul a fost dus direct pe masa de operație, fără să se fi știut rezultatul testului COVID. În timpul anesteziei, bărbatul ar fi făcut stop  cardiac și a fost resuscitat, a povestit fiica bărbatului.
„În timpul anesteziei a făcut stop cardiac și a trebuit să fie resuscitat. Familia nu a fost înștiințată. Cauza stopului cardiac a fost intervenția de orice fel”, acuză fiica bărbatului. 
Nici în acest moment rudele din Galați ale bătrânului nu au primit un răspuns oficial în legătură cu cele întâmplate.
„Este incalificabil. Nu avem voie să intrăm în spitalul județean si este de înțeles. Dar noi, aparținătorii, ar trebui să putem afla informații despre pacienți”, spune nepoata bătrânului mort.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel