Berbec, Rac, Leu, Vărsător: Ce plantă ți se potrivește cel mai bine, în funcție de semnul tău zodiacal. Cui poartă noroc trandafirii

Cătălina Burghelea |
Data actualizării: | Data publicării:

Află ce plantă ți se potrivește cel mai bine, în funcție de semnul tău zodiacal. Cui poartă noroc trandafirii:

Berbec  - Floarea Soarelui

Nativii Berbec sunt extrem de încăpățânați, dar iubesc adrenalina și nu se dau înapoi de la riscuri. Tocmai din acest motiv, floarea soarelui este o plantă perfectă pentru personalitatea unui nativ Berbec.

Taur  - Liliac

Nativul Taur este un familist convins! Deși ai crede că roșul este culoarea romantismului pentru Tauri, movul se potrivește cel mai bine personalității lor sensibile. Plantele mov sunt guvernate de Planeta Venus, ceea se înseamnă că iubirea unui Taur este veșnică. 

Gemeni - Tillandsia

Gemenii nu prea știu ce vor, ba sunt rebeli și ambițioși, ba calmi. Planta potrivită pentru personalitatea Gemenilor este Tillandsia, deoarece este lipsită de rădăcini și poate fi mutată dintr-un loc în altul. 

Rac - Crinul păcii

Acest semn zodiacal este extrem de sensibil, tăcut, căruia nu-i place să deranjeze pe nimeni. Nativii Rac se aseamănă cel mai bine cu planta Crinul păcii, deoarece este foarte delicată.

Leu - Rozmarin

La fel ca Leii, rozmarinul atrage atenția oriunde ar fi pus - în mâncare, ceai sau ghiveci (datorită aromei sale puternice). 

Fecioară - Azaleea

Fecioarele sunt un semn zodiacal pragmatic, atent la detalii, exigent, la fel ca azaleea. Această plantă este extrem de pretențioasă și sensibilă.

Balanță - Trandafir

Balanțele acordă mare importanță dreptății și adevărului. Dacă simte că le-ai mințit, s-ar putea să o încurci. Planta cea mai potrivită personalității Balanțelor este trandafirul. 

Scorpion - Crizantema

Scorpionul este un nativ pasional, uneori misterios, căruia îi plac plantele deosebite, ce emană prospețime. Crizantema este exact pe gustul acestui semn zodiacal.

Săgetător - Magnolie

Magnolia este o plantă gingașă și atrăgătoare, la fel ca Săgetătorul. Oriunde merge, acest nativ atrage atenția cu frumusețea lui, la fel ca magnolia. 

Capricorn - Lavanda

Nativii Capricorn sunt sensibili, delicați, calmi, trăsături caracteristice lavandei, despre care se știe că induce o stare de relaxare.

Vărsător - Begonia

Vărsătorii iubesc neconvenționalul și lucrurile ieșite din comun. Planta care i se potrivește cel mai bine unui nativ Vărsător este begonia, datorită plantelor sale colorate și formei asemănătoare unei inimi.

Pești - Floare de Lotus

Peștii sunt mari visători, ce dețin foarte bine arta creativității. Planta care li se potrivește de minune nativilor Pești este floarea de lotus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel