Biserica din România unde credincioșii se pot vaccina împotriva COVID

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vaccinare în biserică  FOTO: Facebook DSP Brașov
Vaccinare în biserică FOTO: Facebook DSP Brașov

Românii s-au putut vaccina împotriva COVID luni, 21 iunie, în centrul organizat în Biserica Neagră din Brașov.

Biserica Neagră din Brașov este primul lăcaș de cult din România unde s-a organizat un centru de vaccinare împotriva infecției COVID. Vaccinarea a început de luni, 21 iunie, și va fi zilnică, între orele 10.00 și 19.00, fără programare. Sunt disponibile serurile Pfizer și Johnson&Johnson.

Despre eveniment a scris și DSP Brașov pe contul de Facebook, dar și reprezentanții RO Vaccinare.

”Eveniment cu totul deosebit: vaccinare în Biserica Neagră din Brașov.

Evenimentul “Liber la biserică” de luni, 21 iunie, este o premieră în România, fiind pentru prima dată când o biserică își deschide porțile pentru a se amenaja în interiorul ei un centru de vaccinare. Cei care vor veni să se vaccineze vor putea vizita gratuit Biserica Neagră și vor putea asista, pe parcursul întregii zile, la concerte de orgă susținute de cantori organiști din bisericile brașovene de diferite confesiuni, precum și de studenți ai Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania.

Alese mulțumiri Comunității Bisericii Negre pentru toată susținerea și deschiderea față de acest eveniment și față de întreaga campanie de vaccinare desfășurată în Brașov împreună cu Direcția de Sănătate Publică. Sunt invitați la vaccinare în Biserica Neagră credincioșii și preoții brașoveni, indiferent de cult, precum și toți cei care încă nu s-au vaccinat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel