Bucureștiul în carantină! Ce se închide și cât va dura

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Autoritățile sanitare au emis marți dimineața, 20 octombrie, un mesaj de alertă în care spun că nivelul de răspândire al infecției COVID în București este peste 3 la mia de locuitori. 

De azi timp de două săptămâni, Bucureștiul se află în carantină. Purtarea măștii devine obigatorie și în spațiile închise, și în cele deschise, elevii învață de acasă, iar activitatea restaurantelor, cinematografelor și sălilor de jocuri de noroc este interzisă. 

Mesajul DSU trimis pe telefoanele bucureștenilor:

”Atenție! În municipiul București, nivelul de răspândire a noului coronavirus este ridicat - peste 3 la mia de locuitori. Masca este obligatorie în spațiile deschise și în cele închise. Școlile își vor desfășura cursurile online. Activitate aîn interior a restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole și sălilor de jocuri de noroc este interzisă. Aceste decizii sunt valabile pentru următoarele 14 zile. Respectați măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viața dvs și a celor din jur”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel