Cadre medicale infectate cu COVID-19 la Botoșani: 56

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic
Medic

Autoritățile anunță încă doi cazuri de cadre medicale infectate pozitiv cu COVID-19 în județul Botoșani.

Numărul cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Dorohoi afectate de virusul COVID-19 a ajuns, marţi, la 56, faţă de 54 câte erau la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat prefectul judeţului Botoşani, Dan Nechifor. Potrivit acestuia, secţiile spitalului în care au fost înregistrate, săptămâna trecută, 20 de îmbolnăviri în rândul cadrelor medicale, au fost dezinfectate, iar activitatea medicală a fost reluată. "Din informaţiile mele secţiile au fost dezinfectate şi sigur situaţia este deocamdată sub control având în vedere că şi la Dorohoi şi la Spitalul Judeţean Botoşani orice pacient care se prezintă la Unitatea de Primiri Urgenţe este testat", a afirmat Nechifor, potrivit Agerpres.

Până în prezent, au fost diagnosticate cu noul coronavirus 179 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani, 56 de la Spitalul Municipal Dorohoi şi trei de la Spitalul de Recuperare "Sfântul Gheorghe". Din totalul cadrelor medicale infectate, 28 sunt medici şi 119 asistenţi medicali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel