Cancerul de prostată, diagnostic revoluționar. Dr. Michael Ahmadi, conducătorul tehnologiei de fuziune RMN: Terapie fără efecte secundare

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
cancerul de prostata - FOTO: Freepik
cancerul de prostata - FOTO: Freepik

Biopsia prostatei se poate realiza după tehnici inovatoare. Noua tehnologie poate detecta cancerul de prostată precoce.

Inovator și expert în Tehnologie Medicală, Dr. Michael Ahmadi, conduce revoluția în diagnosticarea și tratamentul cancerului de prostată. Noile tehnologii au fost prezentate de renumitul medic. Cu o vastă expertiză în medicină și inginerie electronică, Dr. Ahmadi reprezintă o forță motrice în dezvoltarea tehnologiei de fuziune RMN pentru detectarea precoce a cancerului de prostată.

Dr. Michael Ahmadi, în calitate de inventator și inovator in tehnologie medicală, are o diplomă în medicină cu peste 15 ani de experiență în domeniul radio-urologiei.

Dr. Ahmadi are o diplomă de asemenea și ca inginer electronist. Are mai multe brevete în domeniul biopsiei de prostată și al biopsiei ghidate cu ultrasunete RMN Fusion.

Dr. Ahmadi este pasionat să îmbunătățească și mai mult tehnologia de fuziune RMN pentru detectarea precoce a cancerului de prostată cu terapie focală ca opțiune pentru pacienții cu cancer de prostată fără efecte secundare sau minime.

În prezent, el lucrează cu o echipă de ingineri experți de la Eigen Health pentru a dezvolta și îmbunătăți și terapia CRYO și HIFU pentru a ajuta pacienții cu cancer care urmează tratamentele oncologice stabilite de protocoalele internaționale.

El ocupă o poziție la Eigen Health în calitate de vicepreședinte executiv, cu accent inovație pentru a aduce tehnologia disruptivă în mâna medicilor și pentru o îngrijire mai bună a pacientului.

Biopsia prostatei - FOTO: Captură YouTube@Grand Rounds in Urology

Tehnologie inovatoare

Cu ajutorul tehnologiei inovatoare, medicii pot vizualiza întreaga prostată și uretra, în decurs de câteva minute. Dispozitivul permite vizualizarea unor imagini complexe, cu o rotație de 360 de grade. Computerul preia toate imaginile captate de tehnologia de fuziune RMN. Apoi, computerul generează un model 3D al prostatei.

Prin utilizarea noii tehnologii de rezonanță magnetică multiparametrică/ultrasunete (RM/US) cu urmărire semi-robotică electronic-mecanică a prostatei, clinicienii pot naviga cu precizie ace de biopsie pentru identificarea leziunilor și îmbunătățirea semnificativă a acurateței biopsiei. Această prezentare oferă un ghid detaliat al fluxului de lucru al biopsiei cu acest sistem prin intermediul videoclipurilor și demonstrațiilor software.

De asemenea, vor ilustra utilizarea sistemului a imaginilor de 360 de grade obținute de la sonda cu ultrasunete și conturarea computerizată a prostatei, pe care medicii o pot ajusta manual, pentru a obține un model 3D in-silico al prostatei.

Această imagine fuzionată și modelul in-silico al prostatei pot ghida apoi plasarea acelor de biopsie. Sistemul utilizează compensarea de mișcare pentru a potrivi imaginile virtuale construite anterior cu imaginile de ultrasunete în timp real, în timp ce medicul navighează acul către o țintă cu sonda și brațul mecanic.

Această metodă nu numai că poate viza mai bine zonele de interes, ci poate și ajuta la evitarea sub și supraprelevării în biopsiile sistemice. Sistemul va înregistra, de asemenea, istoricul locațiilor exacte ale eșantioanelor prelevate. În final, sistemul are capacitatea de a importa informații înregistrate anterior despre un pacient, ceea ce este benefic pentru viitoarele biopsii.

Vezi mai multe în VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Aerosol versus fum

01 mai 2024, 15:45
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel