Cartier din Buzău, în carantină după confirmarea a 19 cazuri de COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Copii, carantina
Copii, carantina

Cartierul Poşta din Buzău, cu o populaţie de circa 2.000 de locuitori, a intrat în carantină pentru 14 zile. S-au confrmat 19 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

Buzău, COVID-19. Cartierul Poşta din municipiului Buzău, cu o populaţie de circa 2.000 de locuitori, a intrat în carantină pentru 14 zile după ce, duminică, au fost confirmate 19 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, au anunţat, luni dimineaţă, reprezentanți ai Biroului de presă al Prefecturii:

”Instituţia Prefectului a luat decizii instituirii carantinei timp de 14 zile pentru cartierul Poşta din municipiul Buzău cu o populaţie de circa 2.000 de locuitori, la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică”.

Conform Agerpres, cei 19 pacienţi au fost transferaţi la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat şi la Institutul 'Victor Babeş' din Bucureşti, iar locuitorii din cartierul carantinat va fi aprovizionat cu alimente şi bunuri de strictă necesitate de către autorităţile locale. În judeţul Buzău au fost confirmate, până acum, 40 de cazuri de infectare cu COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel