Casă Județeană de Sănătate, activitate supendată până luni. Focar de COVID-19 cu 17 infectați

Dana Lascu |
Data publicării:
Cas Județeană de Sănătate Bistrița - Năsăud. Foto: TimpOnline.ro
Cas Județeană de Sănătate Bistrița - Năsăud. Foto: TimpOnline.ro

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud își suspendă activitatea, ca urmare a focarului de COVID-19 depistat în rândul angajaților. 17 oameni sunt infectați

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Bistrița-Năsăud a decis să își suspende activitatea începând de joi, de la ora 14,00, până luni, 16 noiembrie, ca urmare a depistării unui focar de COVID-19 în rândul angajaților, conform unui comunicat postat pe site-ul instituției.

Până la această dată, 17 angajați au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus, iar alți opt au primit rezultate incerte și vor fi retestați.

„Având în vedere situația gravă de la nivelul Casei de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud privind depistarea pozitivă a unui număr de 17 salariați cu coronavirus - SARS-CoV-2, precum și a unui număr de 8 salariați depistați incerți, care se vor retesta în data de 12.11.2020, se impune necesitatea realizării unui proces de dezinfecție a instituției prin nebulizare, întrucât există un mare risc de a se infecta și restul personalului și de a nu se mai putea desfășura activitatea în CAS BN”, se menționează în comunicat.

Dezinfectarea sediului CJAS va începe joi, la ora 14,00, iar activitatea va fi suspendată, urmând ca salariații să revină la muncă luni dimineața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel