Cât de mult contează să te iubești pe tine însuți. Lidia Fecioru: nu mai cerem opinii peste opinii, ne iubim mai mult

DCMedical Team |
Data publicării:
Femeie care se uită în oglindă  FOTO: Pixabay
Femeie care se uită în oglindă FOTO: Pixabay

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, la un post TV, despre importanța și efectele iubirii de sine.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că este ar fi bine să nu renunțăm la lucruri care ne fac plăcere și să nu ne victimizăm.

”Atunci când nu mai ţinem cont de părerea celor din jur, ne creşte iubirea de sine. Când încercăm să nu ne mai plângem şi să cerem aprobare. Deşi, oamenii când întreabă asta, hotărârea e luată deja, dar au nevoie de confirmare. Şi oricum nu ţine cont de nicio părere pe care o primeşte, ţine cont doar de părerea lor.

Doar că în astfel de situaţii, îţi scade stima de sine. Cererea unei păreri, cererea unei confirmări, este ca să se mai plângă o dată pentru că există şi această formă de victimizare. (…) Când nu mai cerem opinii peste opinii, ne iubim mai mult”, spune Lidia Fecioru, potrivit potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel