Lidia Fecioru: Leacuri pentru vindecarea celor mai importante organe. Mantrele care ne ajută

Dana Lascu |
Data publicării:
Leacuri pentru cele mai importante organe. Foto: Pixabay
Leacuri pentru cele mai importante organe. Foto: Pixabay

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat care sunt leacurile sub formă de sunete prin care ne putem vindeca cele mai importante organe. Iată ce trebuie să pronunți, cum și de câte ori pe zi:

Organele noastre în interior reacționează la anumite sunete, fiecare în parte are o rezonanță, a explicat Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru pe pagina sa de Facebook. Iată care sunt leacurile sub formă de sunete care vindecă fiecare organ în parte:

„Ce știm despre organele din interiorul corpului nostru? Inimă, plămâni, ficat, rinichi, splină - avem o idee mai mult sau mai puțin clară despre funcțiile unora, în timp ce ghicim vag scopul altora. Cu toate acestea, pentru a-și putea gestiona în mod competent propria bunăstare, aceste informații nu sunt suficiente. Știați, de exemplu, că fiecare organ are propria „față”, adică o reflecție vizibilă la suprafața corpului, care ne spune fără echivoc despre cea mai mică afecțiune? Ați auzit vreodată că interiorul nostru corespunde anumitor emoții? O observație foarte curioasă: în acest fel, orice persoană cu un caracter rău poate fi diagnosticată fără a recurge la o radiografie! Și încă un punct important: fiecare organ al corpului nostru are propriul său sunet de vindecare. Reproducându-l simultan cu mișcările corespunzătoare, vă puteți salva de multe afecțiuni - atât corporale, cât și spirituale

Așadar, este timpul să vă cunoașteți propriul corp mai bine. Practica vindecătoare a taoiștilor - qigong - ne va ajuta în acest sens.

PLĂMANI

Scop funcțional: organul respirator, din care oxigenul intră în sânge, iar dioxidul de carbon revine în aer.

Forma, locația: situată sub coastele din partea dreaptă și stângă a sternului.

Emoții pozitive: bucurie, optimism, iertare.

Emoții negative: tristețe, durere, îngrijorare, regret.

Organul extern corespondent: nas.

Sunet de vindecare: S-S-S-S-S-S-S.

RINICHI

Scop funcțional: purifică sângele de toxine și produce urină. Produsele finale ale metabolismului, sărurile în exces, apa, compușii străini și toxici sunt îndepărtați din organism. Acestea reglează compoziția sângelui, asigură constanța mediului intern al corpului.

Formă, localizare: organe de dimensiunea pumnului, situate pe ambele părți ale coloanei vertebrale chiar în partea inferioară a cutiei toracice (sub coastele inferioare), în spate.

Emoții pozitive: bunătate, înțelepciune.

Emoții negative: frică.

Organul extern corespondent: urechi.

Sunet de vindecare: CH-U-E-E-E-Y.

FICAT

Scop funcțional: participă la procesele de digestie, metabolism, circulația sângelui, asigură constanța mediului intern al corpului, îl eliberează de toxine, reglează nivelul zahărului din sânge, acumulează vitamine și substanțe nutritive.

Formă, localizare: glandă mare, moale, elastică, situată pe partea dreaptă a corpului în abdomenul superior.

Emoții pozitive: bunătate.

Emoții negative: furie.

Organul extern corespondent: Ochii.

Sunet de vindecare: Sh-Sh-Sh-Sh-Sh-Sh.

INIMĂ

Scop funcțional: organul central al sistemului circulator, pompând sângele în sistemul arterial și asigurând revenirea acestuia prin vene.

Formă, localizare: mușchi mare situat pe partea stângă a pieptului.

Emoții pozitive: bucurie, dragoste, pofta de cunoaștere, respect, onestitate, entuziasm, sinceritate, lumină.

Emoții negative: ură, cruzime, intoleranță, aroganță, pofta de violență, fanatism.

Organul extern corespondent: limbaj.

Sunet de vindecare: H-A-U-U-U-U.

SPLINĂ

Scop funcțional: splina produce anticorpi care protejează împotriva bolilor, produce limfocite - globule roșii din sânge. Este în contact direct cu pancreasul, care la rândul său produce insulină, care reglează nivelul zahărului din sânge.

Locație, formă: Un organ moale, în formă de oval, situat pe partea stângă a corpului în abdomenul superior.

Organ extern extern corespondent: Gură (în special buzele).

Emoții pozitive: deschidere, corectitudine.

Emoții negative: emoție, anxietate, autocompătimire.

Sunet de vindecare: H-U-U-U-U-U.

Degetele care corespund organelor

degetul mare - splina;

index - plămâni;

mijloc - inimă;

Inelar- ficat;

degetul mic - rinichi.

Procesul de realizare a acestui exercițiu este următorul. Este necesar să țineți degetul unei mâini (dreapta sau stânga - nu contează) într-un pumn și masați-l, răsucindu-vă ușor și întinzându-vă. În același timp, la expirație, ar trebui să se pronunțe un sunet de vindecare (numărul optim de repetări este de 9 ori pe sesiune), vizualizând organul corespunzător și imaginându-se cum îl lasă „căldura”, făcându-l mai ușor, mai rece, mai confortabil pentru corp.

Este posibilă și secvența inversă a expunerii. De îndată ce emoțiile negative încep să te copleșească (frică, furie, tristețe etc.), masează degetul care este responsabil pentru organul asociat cu sentimentul pe care îl experimentezi. Pacea ta sufletească se va întoarce surprinzător de repede.

Desigur, trebuie să aveți o atitudine pozitivă față de tratament. Am scris în mod repetat pe paginile ziarului nostru despre modalitățile de a ne acorda contactului cu propriul nostru organism. Apelați la Forțele Superioare, rugați-le să vă ajute în practica de vindecare, ascultați cu atenție senzațiile și imaginați-vă cum energia de vindecare pătrunde în fiecare celulă a corpului vostru! Urmând aceste reguli simple pentru un practicant obișnuit, veți obține rezultate extraordinare”, a scris Lidia Fecioru. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel