Cătălin Botezatu, bolnav de COVID-19 după ce s-a vindecat de cancer. „Mi-a fost foarte frică, fiind una dintre persoanele cu risc”

Dana Lascu |
Data publicării:
Cătălin Botezatu. Foto: Facebook / pagina personală
Cătălin Botezatu. Foto: Facebook / pagina personală

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu, care a avut în ultimii ani mai multe probleme de sănătate și abia a scăpat de cancer, s-a infectat cu coronavirus și a făcut COVID-19. 

Cătălin Botezatu, în vârstă de 54 de ani, a povestit că a și-a dat seama că are COVID-19 pentru că nu mai simțea mirosul parfumului. 

„Da, am avut COVID-19. Mi-a fost foarte frică pentru că nu știam cum reacționează organismul fiind una dintre persoanele cu risc, dar am avut o formă ușoară. Nu am avut miros, așa mi-am dat seama. Am început să mă parfumez mult de tot și am văzut că nu miros”, a dezvăluit Cătălin Botezatu, conform Libertatea.ro 

Din fericire nu a rămas cu sechele după boală, dar creatorul de modă spune că s-a speriat pentru că abia a trecut de un hop uriaș în ceea ce privește sănătatea. 

„Când treci prin cinci operații de la un cancer nu e prea ușor. Sunt extrem de optimist. Am mai făcut încă o operație pentru că doctorii s-au speriat crezând că s-a mai întâmplat ceva. Nu s-a întâmplat, din fericire a fost o operație simplă, reușită”, a mai spus Cătălin Botezatu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel