Caz ȘOCANT la Spitalul „Victor Babeș”. O pacientă COVID a MURIT după ce ar fi fost DECONECTATĂ din greșeală de la aparate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Spital
Spital

Incident șocant la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală. O femeie cu COVID a murit după ce ar fi fost deconectată din greșeală de la aparate de către un brancardier.

Incident șocant la Spitalul COVID Victor Babeş din Capitală. O pacientă în vârstă de 65 de ani, internată cu COVID-19, a murit după ce ar fi fost deconectată din greșeală de la aparate de către un brancardier. S-a întâmplat ieri, iar polițiștii de la Serviciul Omoruri și un procuror au ajuns la Spitalul Victor Babeș pentru a face cercetări cu privire la decesul suspect.

Citește ce spune poliția despre acestcaz, pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel