Ce pățești dacă nu ții post. Lidia Fecioru: Se spune că e detoxifiere, dar nu e așa. E anemiere. Universul e forța divină

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
ce se intampla daca nu tinem post - FOTO: Freepik@wirestock
ce se intampla daca nu tinem post - FOTO: Freepik@wirestock

Ce se întâmplă dacă nu ținem post. Cât de important este pentru sănătatea trupească și sufletească această abstinență culinară a explicat Lidia Fecioru.

Ce se întâmplă dacă nu ținem post. Atât postul, cât și credința au o importanță semnificativă pentru mulți oameni în diferite moduri. Postul este o practică importantă în multe religii, inclusiv creștinism, islam, iudaism, hinduism și budism. Este văzut ca un mod de a îmbunătăți conexiunea cu divinitatea, de a exprima smerenia și de a dezvolta autocontrolul.

Postul, între renunțare la hrană și curățare spirituală

Unii cred că postul ajută la curățarea corpului și a minții. Prin renunțarea la anumite alimente sau la consumul regulat de mâncare, se crede că se elimină toxinele din corp și se ajunge la o stare de purificare. 

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola care este, de fapt, importanța postului și ce se întâmplă atunci când facem fapte bune. 

”E bine să ții câte o perioadă de post. Se spune că e detoxifiere, dar nu e așa. E anemiere. Nimeni nu te pedepsește. Nici măcar Dumnezeu. Acolo sus se pun pe cine ai bârfit, pe cine ai urât. Nu se pune ce ai mâncat. În Univers se înmagazinează faptele noastre. Nu trebuie să așteptăm să ni se răsplătească binele.

Ajută dacă vrei. Dacă nu vrei, nu ajuta. Nu e nicio problemă. Dacă simți că nu faci din suflet, nu fă. Dumnezeu vede dacă ajuți cu spurcăciunea în suflet. Am fost întrebată odată dacă l-am văzut pe Dumnezeu. Eu nu l-am văzut pe Dumnezeu. Universul e forța divină. E o forță divină undeva care, obligatoriu, echilibrează totul”, a spus Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la DC MEDICAL și Spectacola.

Care este importanța credinței

Credința într-o putere divină servește ca un ghid moral și spiritual pentru mulți oameni. Ea oferă răspunsuri la întrebări legate de scopul vieții, moralitate și existența umană. Credința aduce consolare și speranță în fața dificultăților și a incertitudinii vieții. Ea oferă o sursă de putere și confort în momentele dificile.

Credința adesea creează legături puternice între oameni care împărtășesc aceeași credință sau valorile spirituale. Aceasta promovează construirea comunităților și sprijinul reciproc.

Credința poate oferi un sens și un scop vieții. Ea poate motiva oamenii să acționeze în conformitate cu valorile și învățăturile lor religioase. Mulți credincioși se angajează în acte de bunătate și compasiune ca parte a credinței lor, contribuind la îmbunătățirea vieții altora și a societății în ansamblu.

În cele din urmă, atât postul, cât și credința au un impact profund asupra vieții și comportamentului uman. Acestea pot oferi oamenilor un cadru valoric și moral important și pot influența modul în care se raportează la lumea din jurul lor.

Vezi mai multe în VIDEO:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel