Ce să nu faci de Ziua Îndrăgostiților. Nu lăsa aceste greșeli să vă strice seara romantică

Vlad Crăciunoiu |
Data actualizării: | Data publicării:
ziua indragostitilor Foto: Freepik @Drazen Zigic
ziua indragostitilor Foto: Freepik @Drazen Zigic

Evită aceste greșeli comune care pot strica atmosfera celei mai romantice zile din an.

În ciuda tuturor emoțiilor care vin cu Ziua Îndrăgostiților, este la fel de crucial să te gândești la ce nu trebuie să faci cu această ocazie romantică pentru a preveni orice potențiale capcane și pentru a te asigura că experiența este una de care îți vei aminti mult timp cu plăcere. De dragul de a promova relații mai profunde și de a face sărbătoarea iubirii mai semnificativă, să aruncăm o privire asupra unora dintre cele mai importante lucruri pe care să nu le faci de Ziua Îndrăgostiților.

Nu cumpăra carduri cadou 

Evitați să cumpărați tichete sau carduri cadou, deoarece acestea pot arăta o lipsă de grijă și compasiune în relația ta. În schimb, oferă cadouri grijulii care arată că te gândești la relația voastră. Evită să cumperi gift cards, deoarece acestea pot arăta că nu ai ascultat nevoile partenerului tău sau că nu ai timpul sau energia necesară să alegi un cadou potrivit.

Vezi și: 9 flori pe care să nu le oferi niciodată unei femei. Unele aduc mare ghinion și boli

Nu cere în căsătorie

De Ziua Îndrăgostiților, este o idee bună să te bucuri compania partenerei și să eviți să cobori într-un genunchi. Multe cupluri merg la restaurante de lux în această zi, iar dacă se întâmplă să fii acolo, este posibil să găsești alte cupluri care fac aceeași "cerere în căsătorie". Este important să te gândești bine la decizia ta și să nu o faci doar pentru că este romantic.

În plus, dacă mergi la un restaurant pe data de 14 februarie, este posibil ca altcineva să aibă aceeași idee, ceea ce face ca gestul tău măreț să pară mai puțin spontan. Păstrează cererea în căsătorie pentru o ocazie cu adevărat specială pentru voi doi, nu irosi șansa de Ziua Îndrăgostiților doar pentru că ziua în sine este un simbol al romantismului.

Foto: Freepik @rostyslav84

Nu exagera cu alcoolul

Băutura înainte de o întâlnire nu este necesară pentru o impresie pozitivă. Dacă ești agitat sau ai emoții, bea apă sau suc și respiră adânc. Băutura în exces din cauza nervozității poate duce la vorbărie excesivă, plâns și îndoială de sine. Mulți oameni au experimentat acest lucru înainte de o întâlnire, dar la întâlnire, ajung să bea prea repede din cauza nervozității, ceea ce poate duce la a vorbi prostii și a se face de râs. Este esențial să bei în mod responsabil și să eviți consumul excesiv de alcool.

Nu face promisiuni prea mari

Ziua Îndrăgostiților este o zi romantică, dar este important să faci promisiuni care pot fi îndeplinite. Este mai bine să fii sincer decât să minți și este mai important să spui adevărul dureros decât să le faci pe plac mințind. Dacă ieși pentru prima dată în oraș, nu este momentul potrivit pentru a promite ceva. În schimb, concentrează-te pe cunoașterea reciprocă și pe menținerea unor conversații ușoare. Onestitatea este o valoare de apreciat și acest lucru o să fie evident în viitorul apropiat al relației, potrivit FNP Blog.

Nu vorbi despre relațiile din trecut

În general, nu este permis să vorbești despre relațiile anterioare cu partenerul actual, mai ales de Ziua Îndrăgostiților. Acest lucru îl poate face pe partenerul tău să se simtă neapreciat și îl poate face să simtă că mai ai sentimente pentru persoanele din relațiile trecute.

Deși este acceptabil să ai mai multe relații romantice, nu este indicat să îți amintești de ele în această zi, deoarece poate duce la judecăți și chiar la certuri.

Nu te despărți

Nu-ți părăsi partenerul de Ziua Îndrăgostiților, pentru că amintirea va rămâne cu acea persoană pentru totdeauna. În schimb, planifică o zi mai potrivită pentru a comunica această decizie importantă, fie înainte, fie după ziua de 14 februarie. Această regulă poate fi aplicată și la alte sărbători mari, cum ar fi zilele de naștere. A-ți pierde interesul și a realiza că amândoi vă doriți lucruri diferite este perfect firesc, dar Ziua Îndrăgostiților nu este momentul potrivit pentru a vă despărți, deoarece îi poate marca pe viață.

Nu spune că această zi nu este importantă pentru tine

Ziua Îndrăgostiților este o zi specială a iubirii și a romantismului, iar comercializarea a extins farmecul acesteia. Cu toate acestea, este important să nu-i spui partenerului tău că nu consideri această zi importantă. Chiar dacă aveți grijă de partea financiară a unei relații, ar trebui să faceți această zi foarte specială pentru partenerul tău, deoarece intenția de cele mai multe ori are un impact mai mare decât al valoarea cadoului oferit. Este esențial să nu îți exprimi public părerea, deoarece ar putea să facă persoana respectivă să se simtă mai puțin importantă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel