Cele mai bune 4 uleiuri de utilizat în timpul masajului corporal: vor face pielea netedă și întinerită

Angela Sabău |
Data publicării:
 Uleiuri masaj            Foto: pinkvilla.com
Uleiuri masaj Foto: pinkvilla.com

În timpul masajului, este important să folosiți ulei pentru a face pielea netedă și moale. Așadar, iată 4 uleiuri de utilizat în timpul masajului corporal pentru o piele mai întinerită.

Când sunteți epuizat, obosit și stresat după o zi grea și agitată, un masaj relaxant și intens vă poate detensiona și calma. Deci, este întotdeauna recomandabil să faceți o sesiune de masaj cel puțin o dată pe lună pentru a reduce rigiditatea musculară și pentru a îmbunătăți circulația sângelui. Dar dacă masajul este însoțit de câteva uleiuri esențiale de bună calitate, atunci devine mai relaxant și mai întineritor. Așadar, iată câteva uleiuri esențiale bune de utilizat în masaj.

Ulei de jojoba

Uleiul de jojoba este de fapt o ceară extrasă din sămânța plantei de jojoba. Are proprietăți antibacteriene, motiv pentru care acest ulei este extrem de benefic pentru masaj în special la persoanele cu probleme de acnee pe spate. Nu are miros și nu este gras.

Ulei de floarea soarelui

Este un ulei ușor și non-gras care face pielea hidratată și netedă. Uleiul de floarea soarelui are acid linoleic, a cărui cantitate se reduce pe măsură ce îmbătrânim. Așadar, masajul regulat cu acest ulei vă poate ajuta să mențineți nivelul acestui acid. Dar dacă aveți alergii la uleiul de floarea-soarelui, atunci evitați-l.

Ulei de migdale

Uleiul de migdale poate fi absorbit rapid în piele și nu irită deloc pielea. Uleiul este de culoare galben pal, care este foarte popular printre terapeuți de masaj.

Ulei de miez de caise

Acest ulei este extrem de benefic pentru masajul cu aromoterapie. Este bogat în vitamina E, ceea ce face pielea moale, netedă și întineritoare. După aplicare, acest ulei poate fi puțin gras pe piele, dar ar fi bine după o perioadă de masaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel