China - Rata mortalităţii pentru noul coronavirus a scăzut la 2,1 procente

Teste coronavirus       FOTO: printscreen Agenția Chineză Xinhua
Teste coronavirus FOTO: printscreen Agenția Chineză Xinhua

Rata mortalităţii în urma infecţiei cu noul coronavirus în rândul populaţiei din China continentală a scăzut cu 2,1 procente, au dezvăluit marţi autorităţile sanitare din această ţară.

Rata mortalităţii a rămas stabilă după ce iniţial a ajuns la 2,3 procente, la începutul epidemiei, a declarat un reprezentant oficial al Comisiei Naţionale de Sănătate (NHC), Jiao Yahui, în cadrul unei informări de presă organizată zilnic pe tema coronavirusului, notează Agerpres.

Rata mortalităţii este calculată prin împărţirea numărului de decese la numărul de indivizi diagnosticaţi cu această afecţiune, a explicat Jiao.

Până la finalul zilei de luni, numărul cazurilor de coronavirus nou confirmate pe teritoriul Chinei continentale a crescut la 20.438, iar 425 de persoane au murit din cauza bolii, conform NHC.

"China va face tot ceea ce este posibil pentru îmbunătăţirea ratelor de internare şi supravieţuire şi pentru reducerea ratelor de infectare şi deces", a spus Jiao.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel