Cinci persoane în spital, după o busculadă la o promoție de Crăciun într-un mall australian. Video

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cinci persoane au ajuns la spital după ce sute d eoameni s-au călcat în picioare la o promoție
Cinci persoane au ajuns la spital după ce sute d eoameni s-au călcat în picioare la o promoție

Cinci persoane au ajuns la spital după o busculadă creată într-un mall de la periferia orașului australian Sydney din cauza unei promoții de Crăciun. VIDEO

Cinci persoane au ajuns în spital, după ce sute de oameni s-au înresuit și s-au călcat în picioare pentru a aduna cât mai multe vouchere cadou aflate în baloane aurii, argintii și albe, la o promoție dintr-un mall din Sydney. Ploaia de baloane conținând vouchere cadou a fost organizată la centrul comercial Westfield Parramatta.

Paramedicii chemați de urgență la centrul comercial au tratat 12 persoane, iar patru bărbați și o femeie au ajuns la spital.

„Trei dintre pacienții spitalizați aveau probleme mai grave, printre care traume ale cutiei toracice, ale gâtului și coloanei vertebrale, precum și stări de amețeală și de vomă", conform unui reprezentant al serviciului de ambulanță din Sydney, transmit marți Reuters și Agerpres.

Firma Scentre Group, care deține lanțul de centre comerciale Westfield din Australia, a anunțat că investighează incidentul. „Siguranța clienților noștri, a partenerilor și angajaților reprezintă prioritatea noastră", conform unui purtător de cuvânt al Scentre Group.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel