Colegiul Medicilor București, un ultim omagiu adus prof. univ. dr. Ovidiu Băjenaru

Adisa Codruț / 03 sep 2020 / 17:55
Deces,
Deces,

Colegiul Medicilor din București aduce un ultim omagiu prof. univ. dr. Ovidiu Băjenaru.

Colegiul Medicilor din București a transmis un mesaj la aflarea veștii despre trecerea în neființă a profesorului Ovidiu Băjenaru. 

„Colegiul Medicilor din Municipiul București a aflat cu tristețe vestea morții profesorului Ovidiu Băjenaru, personalitate de prestigiu a neurologiei europene, creator al școlii moderne de neurologie în România, lider vizionar al acestei specialități medicale vreme de două decenii.
În războiul cu COVID-19, medicina a mai dat o jertfă, societatea românească a mai pierdut un luptător aflat permanent în primele rânduri.
În numele tuturor colegilor săi din București, Biroul Executiv al CMMB transmite condoleanțe familiei îndurerate și aduce un ultim omagiu celui care a fost președintele de Onoare al Societății de Neurologie din România, Directorul Departamentului de Neuroștiințe Clinice al Universității Carol Davila, Șeful Diciplinei de Neurologie din cadrul Spitalului Universitar din București.”

Biroul Executiv al Colegiului Medicilor din Municipiul București

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy