Colegiul Medicilor din București, ANUNȚ după incendiul de la Matei Balș

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic
Medic

Reprezentanții Colegiului Medicilor din București au precizat că va demara o verificare deoarece incendiul a izbucnit într-un spital din Capitală.

Reprezentanții Colegiului Medicilor din București transmit condoleanțe familiilor celor patru persoane care și-au pierdut viața în incediul de la Institutul Matei Balș din Capitală. Aceștia au mai precizat că vor face o anchetă.

Mesajul acestora:

”Colegiul Medicilor din Municipiul București (CMMB) își exprimă toate regretele după tragedia produsă în această dimineață la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. dr. Matei Balș”. Gândurile noastre merg către persoanele care și-au pierdut viața în incendiu și transmitem condoleanțe rudelor acestora și compasiunea noastră față de cei afectați.

Având în vedere că incendiul a izbucnit într-un spital de pe raza municipiului București, Colegiul Medicilor din Municipiul București s-a autosesizat și va demara o verificare în acest sens.

Prof. dr. Cătălina Poiană, în numele Biroului Executiv al Colegiului Medicilor din Municipiul București”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel